Tungevaag & RaabanFoto: Promomaterjal
Saund
17. jaanuar 2020, 13:08

Duo Tungevaag & Raaban lõpetab tegevuse ja annab veebruaris Tallinnas hüvastijätukontserdi

Elektroonilise muusika duo Tungevaag & Raaban annavad oma viimase kontserdi Tallinnas. Muusikud andsid eelmise aasta lõpus teada, et lõpetavad duona tegevuse ja Tallinna ülesastumine on üks viimastest.

Tungevaag & Raaban alustas tegevust 2015. aastal ja koondas enda alla Norrast pärit Martin Tungevaagi ja rootsi päritolu Robbin Söderlundi. Muusikud olid juba enne produtsentidena koostöö alustamist Euroopas palju tähelepanu pälvinud. Nende esimene ühislooming kandis nime „Samsara“. Singel viis nad Skandinaavia raadioedetabelite tippu ja tõi neile nominatsioonid mainekatel Norra ja Rootsi Grammydel.

Kõrge tähelennuga Tungevaag & Raaban on tegutsemisaastate jooksul välja andnud üle tosina singli ja teinud koostööd mitmete vokalistidega, sealhulgas Isac Ellioti ja Eesti eurolauliku Victor Cronega. Üle maailma suviste festivalide pealavasid vallutanud duo on jõudnud mitmel korral ka Eestisse, sealhulgas Weekend Festival Balticule ja teinud koostööd paljude muusikutega, teiste seas Alan Walkeriga.

Tungevaag & Raabani viimane kontsert Tallinnas toimub 29. veebruaril klubis Hollywood. Lisaks astuvad üles DJ Sven Arusoo (SkyPlus XTRA) ja Alex Wave.