Prints Harry 16. jaanuaril Buckinghami palees.Foto: EMPICS Entertainment/Scanpix
Inimesed
17. jaanuar 2020, 09:57

Kas prints Harry video Instagramis sisaldas varjatud Megxiti-sõnumit? (5)

Prints Harry avaldas eile enda ja oma abikaasa Meghani ühisel Instagrami kontol video, mis võib sisaldada vihjet nende tuleviku kohta.

New York Posti teatel kõlas Instagram Storys ilmunud videos ansambli Stone Roses hitt "This is the One" sõnadega "I'd like to leave the country" (ingl. k – "Ma tahaksin riigist lahkuda"). Seda peetakse ilmselgeks vihjeks Megxitile ehk Sussexi hertsogipaari otsusele siirduda elama Kanadasse, kuid ka sellele, et eilne ülesastumine Buckinghami lossis võis olla Harry viimane ametlik kohusetäitmine Briti kuningliku pere liikmena.

Muuseas, laulus on ka sõnad: "Ma tahaksin oma sünnilinna maha põletada."

New York Post märgib, et ühtlasi on Stone Rosese hitt armastuslaul. Seega võib palavalikust välja lugeda Harry soovi teha mida tahes, et olla koos oma armastatud Megiga. Endine näitlejanna viibib nende pisipoja Archiega Kanadas.

Harry astus eile üles 2021. aasta ragbi maailmameistrivõistluste loosimisel, kuid põikles eemale Megxiti-teemaliste küsimuste eest. Küll aga viskas ta nalja Buckinghami palee territooriumil ragbit mänginud koolilastega ning poseeris koos nendega fotol.