Blogid
16. jaanuar 2020, 18:04

Dilaila kolumn | Kontoris juhtub (3)

Meie töökohta on tabanud skandaal. Juba nädalapäevad räägitakse, et meil on aset leidnud orgia. Kuid kes ometi? Kus? Millal? Detailid on ju olulised!

Keegi rääkis, et see juhtus mõned päevad tagasi, teised, et jaanuari algul, kolmandate teada aga hoopis nädalavahetusel. Ning kuigi kõik on selle juba orgiaks tembeldanud ning mõned kujutavad ette tervet raamatupidamisosakonda üksteise külge liimituna, saan mina aru, et tegu oli siiski vaid kolme inimesega. Kaks meest ja naine? Kolm meest? Või pigem igav, traditsiooniline, võiks isegi öelda, et konservatiivne kaks naist ja mees? Oi, ja kujutage ette seda inimest, kes orgiale peale sattus!

Meie firma eeskiri näeb aga ette, et kõiki selliseid juhtumeid peab uurima, osalisi ja tunnistajaid intervjueerima, ning seejärel distsiplineerima, kui reeglid seda ette näevad. Kõik osakonnajuhatajad ootavad juba huviga, kellele neist see au osaks langeb. Mina tahaksin küll kärbes seinal olla, kui need intervjuud aset leiavad!

Ahjaa, kuulsin hiljuti kolleegidelt, et mu kergelt pervertne, aga muidu üsna tore ülemus oli kellelegi kohvinurgas maininud, et kui ta saaks kolleegide seast valida, siis tema ideaalseks kontoristsenaariumiks oleks minu ja mu sõbranna Nastjaga samaaegselt seksimine. Me ei saanud vihaseks, vaid otsustasime talle teada anda, mida kuulnud oleme. Teisipäeval panime oma seksikaimad kontoririided selga, tegime kassisilmad pähe ja lisasime rohkelt huuleläiget. Mina lähenesin bossile paremalt, Nastja vasakult.

„Toivo, kas me saame sind kuidagi aidata?“ nurrusime talle kõrva.

Tüüp vaatas vasakule, siis paremale, ning ei suutnud sõnagi lausuda. Mehe kohta, kes väidab, et mitte miski teda punastama ei pane, läks ta küll väga peetpunaseks!