Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 17. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea aeg tegemaks tulevikuplaane, mis võivad olla küllaltki ambitsioonikad. Tasub autoriteetidele oma teravat mõistust demonstreerida, kerge on tunnustust pälvida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rääkimine on kahtlemata vaid hõbe vaikimise kulla kõrval. Sul võib tekkida geniaalseid ideid, kuid pead väga valima, kellele ja kas üldse nendest rääkida tasub.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Energiatase on tõusmas. Mingid ettevõtmised, mis veel mõni aeg tagasi ilmatu keerulised, ehk isegi ülejõukäivad näisid, ei tundu nüüd enam sugugi hirmutavad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kodus istumine on nüüd vastunäidustatud – tee end ilusaks ja mine töökohtumistele või seltskonda, küll näed – juhtub nii mõndagi põnevat.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära takerdu detailidesse, ära selekteeri infot selle järgi, mis on sinu jaoks lihtne ja arusaadav. Kuula inimesi, kellel on sinust rohkem teadmisi ja kogemusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Tõsist süvenemist nõudvat tööd on raske teha. Tõenäoliselt leiad mooduse, kuidas sedasorti kohustuste täitmine edasi lükata või sellest kõrvale hiilida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole ise aktiivne, näita ka autoriteetidele, kuivõrd huvitatud oled sellest, et ennast täiendada. Osale koolitustel, ideaalne oleks, kui saaksid võtta ette õppereisi välismaale.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tasub inimeste hulgas liikuda, rääkida oma ideedest ja soovidest, aga ka probleemidest. Võimalik, et satud kokku just selliste isikutega, kes oskavad ja tahavad sind edasi aidata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahaasjade ajamises on õnn sinuga, tasub äritegevust laiendada. Oskad leidlikult kasutada erinevaid oskusi ja võimeid, kerge on äripartnerite ja klientidega ühist keelt leida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled ammu painanud takistustest vabanenud, justkui mingist surnud punktist üle saanud. Energiat on palju ja see voolab vabalt, liigud jõuliselt ja heatujuliselt eesmärgi suunas.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kenasti sujuvad nii töö kui isikliku eluga seotud ettevõtmised. Inimesed, kellega nüüd tutvud, jäävad tõenäoliselt su kõrvale pikkadeks aastateks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pole välistatud, et armud lausa esimesest silmapilgust. Kui tahad suhet arendada, leia võimalus oma ihaldusobjektiga koos põneva hobiga tegelemiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uus aastaring annab sulle võimaluse edasiviivate muudatuste tegemiseks töö ja karjääri vallas. Tuleb aga arvestada, et parema positsiooni saamiseks pead millestki ka loobuma. Oled jõuline ja julge, avaldad arvamust otsesõnu. Edu tuleb juhul, kui suudad konfliktidest hoiduda.