Siret Kotka ja Martin Repinski oma pojaga riigikogusFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
16. jaanuar 2020, 11:22

Siret Kotka ja Martin Repinski said lõpuks lahutatud! Kotka: mina ei soovinud kohtu kaudu seda teha (40)

Martin Repinski ja Siret Kotka kuid kestnud avalik ja kirglik abielulahutus on lõpuks jõustunud.  

Eile kirjutas Õhtuleht, et Viru maakohus hakkab uuesti Repinskite lahutust arutama, kuigi eelmisel aastal võttis Martin Repinski hagi tagasi. Kuid Viru maakohtu pressiesindaja Maili Õunaaed kinnitas, et asi on taas kohtus ning neljapäeval kell 12:15 pidanuks Viru maakohtus Rakveres toimuma ka kohtuistung.

Siret Kotka teatas täna Kroonikale, et on nüüd aga ametlikult Repinskist lahutatud.

"Olen nüüd Siret Kotka ja me lahutasime perekonnaseisuametis. Nii oli see ka algselt minu soov, mitte teha seda kohtu kaudu vaid ikkagi viisakalt,” teatab ta.

Miks aga polnud Martin nõus tagasi võtma oma hagi kohtus, seda Siret ei soovinud kommenteerida. "Seda peate tema käest küsima. Minu jaoks on see saaga nüüd läbi ja meie abielu on lõppenud. Nagu ütlesin ka detsembris Kroonikale antud intervjuus, olen oma elus keeranud otsustavalt uue lehekülje.”

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Õhtuleht võttis ühendust Martin Repinskiga, et segase kohtusaaga kohta kommentaari küsida, kuid Repinski ütles, et ta ei soovi abielulahutusega seonduvat kommenteerida.

Kuigi Siret Kotka on varasemalt öelnud, et võtab pärast abielulahutust tagasi nime Siret Kotka, kannab ta Facebookis endiselt aga ka Repinski perekonnanime.

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. 2017. aasta oktoobris sündis nende perre poeg. Mullu veebruaris hakati aga sahistama, et Martinil on kirglik romaan Jõhvi vallavalitsuse liikme ja kunagise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Osapooled eitasid romaani ja abieluprobleeme.

Mais tunnistas Jekaterina endine abikaasa Anton Kroonikale, et nendegi abielu läks kevadel luhta. Ta kolis nende ühisest majast välja, Martin aga sisse.

"See oli 13. märts, kui Martin tuli koju ja ütles, et tal on tunded teise naise vastu ja et ta peab nüüd minema," avaldas Siret Kotka-Repinski Kroonikale antud intervjuus päeva, mil tema maailm kokku kukkus ja abikaasa Martin Repinski teatas tunnetest Jekaterina Vassiljeva vastu.

"Kui ma sellest kevadel teada sain, siis pidasime pikki vestlusi ja ja ma püüdsin argumenteerida. Kuid selge on, et armastuse vastu ei saa. Kui mehe süda on mujal, tuleb ta vabaks lasta," sõnab Siret. Jekaterina oli Siretile juba aga varem tuttav. "Jah, ma teadsin teda, ta oli meie tutvusringkonnas enne, kui teada sain, mis neid Martiniga seob."

Siret pani oksjonile ka oma pulmakleidi, lootuses, et see toob õnne uuele omanikule ning omaks ka heategevuslikku väärtust. Oksjon kukkus osta.ee keskkonnas aga läbi, sest parima pakkumise, 555 eurot, tegi pettur.

Mis siis Repinskite abielus juhtus? "Juhtus see, mis võib juhtuda inimestel, kes on võib-olla veel vähe koos olnud, vundament ei ole nii tugev. Meil olid probleemid, mis jäid lahendamata, küsimused, mis jäid üksteiselt küsimata, sest meil ei olnud üksteise jaoks aega," rääkis Siret.

"Üks kampaania lõppes, teine algas, siis tuli koduehitamine ja -renoveerimine, siis tuli laps, Martin läks Jõhvi vallavanemaks, tuli kaugenemine. See oli paras proovikivi, me ei suutnud seda lihtsalt läbida."

Mida tundis aga Siret siis, kui ta sai teada, et Martinil on keegi uus? "Kui sa ikkagi saad enne teada meediast, kui sulle ise tunnistatakse, on see kurb,“ rääkis ta "Ringvaates".

Siret ütles Martinile seepeale, et ta on igavene siga ning tal hakkas sellest kergem. "Aga ega see midagi ei muuda. Tunded tekivad kahe inimese vahel, need saavad ka vaibuda kahe inimese vahel. Neid ei saa kolmas inimene tekitada ega ära võtta, nii, et need on kahe inimese tunded ja minul ei olnud sel hetkel midagi rohkem teha. Ütlesin Martinile, et soovin talle edu, mina teda süüdistama ja halvustama ei hakka. Nüüd on aeg, et vaatan iseendasse ja enesearengusse," sõnas ta.