Hugh GrantFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. jaanuar 2020, 09:43

Hugh Grant kaitseb Harryt: „Tabloidajakirjandus tappis ju tema ema.“ (10)

Briti superstaar Hugh Grant kaitseb prints Harry otsust taanduda oma perega kuningliku pere esiridadest ja alustada Kanadas uut elu. „Olen Harry poolel. Tabloidajakirjandus ju põhimõtteliselt tappis ta ema ja nüüd kisuvad nad tema naist ribadeks.“

Grant tuletas Andy Coheni raadiosaate „Radio Andy“ kuulajatele meelde Harry ema printsess Diana surma asjaolusid. Diana autojuht pages augustis 1997 Pariisis neid jälitavate paparatsode eest ja tegi avarii, milles hukkus autos olnud neljast inimesest kolm.

„Minu meelest on Harry kui mehe kohus on oma peret kaitsta, nii et ma olen tema poolt,“ ütles Grant, kes on ligi kümme aastat pidanud võitlust tabloidajakirjanduse jõuvõtetega, sealhulgas telefonide pealtkuulamisega.

Grant on pidanud Twitteris tihti sõnasõda Harry ja Meghani tulise vastase, endise Daily Mirrori peatoimetaja Piers Morganiga, märgib The Guardian. Morgani seisukoht kuningliku paari taandumise asjus on vastupidine: ta on nimetanud Sussexi hertsogipaari ajaloo kõige ärahellitatumateks jõnglasteks.