Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
15. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 16. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Usud endasse, oskad oma võimeid ja oskusi hinnata. Sinu tublidus ei jää teistelegi märkamata, võimalik, et autoriteetsed isikud tunnustavad sind.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Praegu ei nõua edasiliikumine suurt pingutust – kõik laheneb kuidagi iseenesest. Justkui juhuslikult satud õigel ajal õigesse kohta, mis avab sinu jaoks põnevaid võimalusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on tekkimas selgem pilt sellest, mida saavutada tahad ning milliseid vahendeid pead kasutama, et oma tahtmist saada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled julge ja aktiivne, valmis proovima midagi uut. Optimismi on tavapärasest rohkem, sa ei kipu pisiasjade pärast muretsema, näed oma eesmärke laiemalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Lähtud sisetundest ja saad aru, et sinu valikud on sinu enda teha. Muutuste perioodil tekib tavapärasest rohkem uusi võimalusi, oled piisavalt terane, et neid märgata ja kasutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Päev võib tuua tööalaseid muudatusi. Suhtle vajalike inimestega ja tegutse, võta olukorrast parim. Kui jääd ootama, et kõik laabuks iseenesest, jääd kardetavasti paljustki ilma.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui teed loomingulist tööd, võib päev kujuneda vägagi viljakaks. Suudad mõista ja nautida ka teiste inimeste loomingut.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad endale tõestada ja ka teistele näidata, milleks sa suuteline oled. Liigud julgelt oma eesmärkide poole, kui sa muud moodi ei saa, surud oma tahtmise jõuga läbi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Nüüd õnnestub lahendada tööl õhus olevaid keerukaid probleeme ning parandada suhteid ülemustega. Iseenesest ei juhtu midagi, pead ise olema avatud, usin ja koostööaldis.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu edu sõltub suuresti sellest, kelle arvamust sa aktsepteerid. Kuigi oled harjunud hindama meeste ratsionaalsust ja külmaverelisust, on nüüd abi ja nõu oodata pigem naistelt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea aeg kunstiga tegelemiseks, aga ka suhete loomiseks. Hästi toimivad nii isiklikud kui ka ärisuhted. Viimastele tasuks rohkemgi rõhku panna, on lootust jõuda tulutoova tehinguni.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind aitab edasi see, kui vaatad asju uue nurga alt ning proovid probleeme originaalsel viisil lahendada. Küllap näed võimalust mingitest ammu takistanud piirangutest vabaneda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Sul tuleb algaval aastaringil eelkõige iseenda vajadustele keskenduda. See ei tähenda egoismi, vaid enda väärtustamist. Mõte liigub vilkalt, tekib häid ideid, mis suurelt jaolt on ka ellu viidavad. Tänu mõistuspärasusele ja väsimatule tegutsemisele edenevad rahaasjad.