Kristina PärtelpoegFoto: Teet Malsroos
Inimesed
15. jaanuar 2020, 14:20

TV3 VIDEO | Kristina Pärtelpoeg: sõbranna ütles, et imetamine on imelik – rinnad vajuvad välja (18)

"Enne, kui ma emaks sain, olin oma peas maailma parim ema," räägib novembris tütre ilmale toonud blogija Kristina Pärtelpoeg uues beebiblogi postituses. Vastne ema tunnistab, et tegelikkuses on paljud asjad aga teistsugused. 

"Üks põhiasi, mida ma ütlesin, oli see, et laps magab voodis," räägib Kristina, kes oli beebile ostnud lausa kaks voodit. "Üks voodi on tema enda toas, teine on minu kõrval. Reaalselt on ta kummaski voodis maganud null päeva. Ta magab minu kaisus," räägib Kristina. 

Enne beebi sündi oli Kristina kindel, et rinnapiima annab ta maksimaalselt kaks kuud, kuna oli kuulnud, et rinnad pidavat välja vajuma. "Mu sõbranna ütles ka, et imetamine on imelik ja tema lõpetaski ühe-kahe kuuga ära. Mõtlesin ka, et olen tissiopil käinud ega anna rinda üle ühe kuu. Tegelikkus on see, et plaanin anda vähemalt juunini. Siis on ta umbes kaheksakuune."

Kristina ema oli enne lapselapse sündi tütart hoiatanud, et süles hoides muutuvad lapsed nii-öelda memmekateks. "Mul oli ka selline tunne, et ta ei ole mingi sülelaps ja mina ei taha teda memmekaks teha! Aga tegelikkus on see, et ta pool aega on minu süles. Ta tahab mu lähedust. Naudin praegu seda aega, kus ta tahab minu süles olla," tunnistas blogija. 

Ka lubas Kristina, et ei hakka avalikkusele jagama enda beebipilte, et hoida ära pahatahtlike inimeste kommentaarid. "Reaalsus on see, et see beebi on liiga armas – pean teda maailmaga jagama. Mõtlesin, et kui Tanel Padar jagab oma armsast lapsest pilti, siis mina jagan ka." 

Kristina ütleb, et inimene, kes kirjutab vastsündin kohta halvasti, ei ole peast normaalne. "Ma ei tea, miks ma lugesin neid kommentaare, aga need inimesed ei ole peast normaalsed."

Enne tütre sündi oli Kristina kindel, et temast ei saa "IPadi emmet", kes lapsele nutimaailma võlusid tutvustab. "Reaalsus on see, et ta on pooleteistkuune ja ostan homme IPadi. Et ta saaks kuulata white nose´i (valge müra - toim.) hääli." Siiani on Kristina jätnud tütrele telefoni, et ta saaks helisid kuulata. "Aga kuna ma olen nutisõltlane, siis ma ise pean sellel ajal lihtsalt istuma. Kui ta suurem on, siis saab ta sealt multikaid vaadata."

Täispikka blogipostitust kuula siin: