Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 15. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On kibekiire aeg – tööd on hullupööra palju. Samas on ülesanded erinevad ja põnevad. Töö pole sinu jaoks pelgalt kohustus, vaid ka võimalus õppida ja ennast proovile panna.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev pakub rohkesti võimalusi erinevatel üritustel käimiseks ja enda heade külgede demonstreerimiseks. Saad näidata oma tööalast pädevust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul võib tekkida tahtmine südant puistata. Ole iseäranis hoolikas usaldusisiku valimisel, paraku on ka neid, kes võivad isiklikku infot kurjasti kasutada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tegutsemislusti täis. Planeerid ja organiseerid, samas aga on sul väga konkreetne nägemus oma eesmärkidest ja see tundub sulle ainuõige.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole ettevaatlik kokkulepete ja lepingute sõlmimisel. Kontrolli üle kõik see, mis puudutab rahaasju. Hajameelsuse ja ebakonkreetsuse tõttu võid kahjusid kanda.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled sõiduvees juhul, kui sul palju tööalaseid kohustusi pole, saad toredate inimestega suhelda ning meeldiva välimuse ja olekuga vastassooliste tähelepanu tõmmata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunned rõõmu, kui saad oma kodu õdusamaks muuta. Oled nõus selleks heldelt raha välja käima. Kui suhtlust lähedastega varjutavad varasemad lahkhelid, on aeg asjad selgeks rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad liikumist ja suhtlemist, seega ära jää täna koju kopitama. Aeg on soodne Skorpioneist õppureile, suudad uusi teadmisi lausa lennult omandada, õpitu jääb hästi meelde.

Ambur
22. november – 21. detsember

On hetki, kus tasub proovida ka midagi niisugust, mille õnnestumises sa kuigi kindel pole. Loomulikult tuleb sel juhul eelnevalt riske hinnata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Jõudu on palju, kas on aga piisavalt mõistust, et seda õigesti kasutada? Kihk lüüa uppi midagi niisugust, mis sulle ei meeldi, võib olla tugev. Ürita energiat teadlikult positiivses suunas juhtida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind valdavad romantilised meeleolud. Hõljud oma unistustes, tuletad meelde vanu häid aegu. Õnnehetked, mis on möödunud, tunduvad tagasivaadetes eriliselt armsad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Inimesed on väga erinevad – täna leidub su ümbruskonnas selliseid, kes saavad maailma asjadest aru enam-vähem samamoodi kui sina, nendega on kerge ja mõnus suhelda. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel aastaringil viib sind sihile järjekindlus, samas aga ka paindlikkus ning nutikus suhtlemisel. Võimalik, et äritegevuse edendamisel kaasad taas äripartneri, kelle säravat mõistust hindad ning kellega oled varemgi edukalt koostööd teinud. Isiklikes suhetes sead armsa inimese vajadused esikohale.