Gillian Anderson ja Peter Morgan Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
14. jaanuar 2020, 17:01

Gillian Anderson usub, et kallimaga ühe katuse all elamine hävitaks nende suhte

"Salatoimikute" täht Gillian Anderson on 2016. aastast koos menusarja "Kroon" stsenaristi Peter Morganiga, kuid neil on eraldi elamised. "Kui elaksime koos, oleks kõik läbi," usub näitlejanna, kes mängib "Krooni" uues hooajas Margaret Thatcherit.

Anderson (51) kommenteeris oma iselaadset armusuhet Sunday Timesi intervjuus. Tema sõnul on tegu üha rohkem populaarsust koguva suundumusega. "Meie puhul toimib see nii hästi - kui kokku saame, on see nii eriline tunne."

Üks lahus elamise plusse on Gilliani arvates see, et võib näha oma kallima kodu põrandal vedelevaid pükse ja neist üle astuda. "Ma ei pea tundma, et minu ülesanne on nendega midagi ette võtta."

Näitlejanna lisas, et eraldi kodud tekitavad vabadustunde. "Miski ei ahelda meid, midagi sellist, mis võiks tekitada hirmu: "Appike, ma ei saa ära minna, sest mis majast saab? Kuidas me küll lahku läheme?" Ta ise tunneb Peteri järele igatsust. "Ja see on imetore tunne."

Andersonil on seljataga kaks abielu. Esimesest on tal 25aastane tütar Piper Maru. 2012. aastal lõppenud kooselust ärimees Mark Griffithsiga on teletähel kaks poega.