Eurovisioni-eksperdid William ja Deban arvustasid "Eesti laulu" esimese poolfinaali lugusid.Foto: kuvatõmmis videost
Saund
14. jaanuar 2020, 16:23

Eurovisioni-eksperdid „Eesti laulu“ esimesest poolfinaalist: üldine pilt on ikka väga nõrk (21)

Suurima Eurovisioni-teemalise blogi wiwibloggs eksperdid  kuulasid ja kommenteerisid "Eesti laul" 2020 esimese poolfinaali lugusid. Mehed tõdesid, et üldine mulje on väga nõrk, kuid kolm lugu meeldis neile väga. 

Wiwibloggsi lehel hääletasid eurofännid kõige põnevamaks looks Laura Põldvere “Break Me”. William ja Deban nentisid, et Laura on nende üks lemmikud Eesti eurolauljaid ning nad kuulavad naise laule vabal ajal pidevalt. 

Kahjuks Laura tänavune võistluslugu meestele väga peale ei läinud. Eurolugude eksperdid nentisid, et lugu on liiga kantrilik ning sellel puudub energia ja kohene tähelepanu tõmbamise efekt nagu näiteks Laura teistel lugudel “Verona” või “Supersonic”. “See laul ei ole tema parim. Tema lauludest meeldib mulle see kõige vähem,” nentis Deban.

Samuti ei meeldinud meestele üheks favoriidiks peetava Stefani laul “By My Side”, kuna see on liialt veniv ja igav.

Eurolugude-teadjatele meeldisid enim Rasmus Rändvee, Synne Valtri ja Little Mess'i võistluslaulud.

“Mulle meeldib ta, ta tundub olevat nagu võitja. Tema loos on tunda vabaduse tunnet ja ta laulu taga on ilus lugu,” kommenteerisid nad Rändvee lugu “Young”. 

Eriliselt kihevile ajas mehed aga Synne Valtri ja Väliharfi laul “Majakad”, mis meeste sõnul seda vana head euro-dance’i meenutab. Ekspertide sõnul meenutab see lugu vana-kooli Eurovisioni, kus inimesed veel ei kartnud lõbutseda.

Debani top 3 esimeses poolfinaalis on: 3) Rasmus Rändvee, 2) Synne Valtri ja 1) Little Mess. Williami lemmikud on 3) Little Mess, 2) Synne Valtri ja 1) Rasmus Rändvee.

Vaata lähemalt videost!