"Puuduta mind" - Sirje Presnal; Kristiina Raie; Anu Saagim
Puuduta mind
4. märts 2021, 20:05

Vaata saateid "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval 

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 114. SAADE | Meisterõpetaja Kristiina Raie räägib teekonnast peale keha surma ja eludevahelisest elust (76)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on üliteadvuse praktikate looja, vaimne nõustaja ja õpetaja Kristiina Raie.

Toome teieni ühe möödunud aastal enim tagasisidet saanud "Puuduta mind" saate, kus külaliseks üliteadvuse praktikate looja, vaimne nõustaja ja õpetaja Kristiina Raie.  

Kristiina Raie nimetab end vaimseks Meisterõpetajaks ja teejuhiks. Ta on neljandat põlve ravitseja ja selgeltnägija ning Methodraie Üliteadvuse Praktikate looja. Viimane on edukalt aidanud paljudel inimestel terveneda, tõsta energiasagedust ja aktiveerida oma võimete potentsiaali.

Teemad, millest saates räägime on inimese vaimu ehk hinge teekonnast peale keha surma, eludevahelisest elust ja mis seal toimub. Meie planeedi uuest energiast – maale kiirgab intensiivne energia, mis mõjutab inimeste psüühikat ja immuunsussüsteemi. Kristiina jagab ka nõuandeid, kuidas praegu hoida end tervena ja kuidas siit elust lahkuda kõrges sageduses. 

Vaata videot!

"Puuduta mind" - Kristiina Raie; Anu Saagim (Robin Roots)

 

Edasi lugemiseks: