Foto: @k_ksusha/Instagram
Inimesed
14. jaanuar 2020, 11:13

Vene supermodell kukkus segastel asjaoludel kolmanda korruse aknast välja (4)

Vene tippmodell Ksenia Puntus sööstis segastel asjaoludel ihualasti alla oma poiss-sõbra kolmanda korteri aknast ja vaagub haiglas hinge. Puntuse kallim Andrei Bakov on Vene staarkineasti Nikita Mihhalkovi lapselaps.

The Suni teatel on 21aastase Vogue'i esikaanekaunitari seisund raske: ta sai nii tõsiseid pea- ja rindkerevigastusi, et pole olnud suuteline politseile ütlusi andma. Briti tabloidi sõnul juhtus õnnetus laupäeval Moskvas. Ksenia oli Andrei Bakovi (20) korteri aknast välja kukkudes ihualasti. Verise ja oigava naise leidis kell neli öösel kojamees. Rängalt vigastatud ja alajahtunud Puntus viidi haiglasse ja talle tehti kaks operatsiooni. Noor naine viibib intensiivravipalatis ega mäleta juhtunust midagi. 

 
 
 
View this post on Instagram

🌚

A post shared by L’Homme Qui Rit /Ksusha Puntus (@k_ksusha) on

Politsei on algatanud kriminaaluurimise, kuid pole selge, kas kahtlustatakse, et Puntus lükati aknast välja. Ühtki kahtlusalust pole välja kuulutatud, kuid lähedased kahtlustavad mõrvakatset.

 
 
 
View this post on Instagram

@tatler_russia ♥️ #TatlerRussia @danilgolovkin

A post shared by L’Homme Qui Rit /Ksusha Puntus (@k_ksusha) on

Sõbranna Alesja Kafelnikova teatel oli modell enne hirmsat kukkumist käinud peol. "Ksenia ei võtnud narkootikume, seetõttu teame nii meie kui ka tema pere, et see polnud õnnetus," ütles Kafelnikova The Suni teatel. "Aga koos temaga peol olnud eitavad kõike ja kinnitavad, et viisid Ksenja koju peigmehe juurde."