Kristiina OjulandFoto: Kuvatõmmis "Reporteri" videost
Inimesed
14. jaanuar 2020, 09:29

Tohoh! Kristiina Ojuland tahab saada ajakirjanikuks: soovin olla küsitleja, mitte vastaja (30)

Ekspoliitik Kristiina Ojuland paljastas "Reporterile" üsna ootamatu soovi - naine tahaks poliitika asemel sukelduda ajakirjandusmaailma ja proovida kätt reporterina!

"Minu selle aasta soov on see, et saaksin olla teie asemel. Sooviksin olla reporter, küsitleja, mitte vastaja," sõnas Kristiina "Reporteri" ajakirjanikule Eda-Liis Kannule. 

Soov sai alguse paar aastat tagasi, kui naine hakkas oma Facebooki lehele postitama reportaaže ja nimetas seda televisiooniks, pealkirjastades oma tegevuse nimega "OK TV". 

"Tänapäeval saab ajakirjandust teha mitte ainult televisiooni, vaid ka interneti või muude valdkondade kaupa. Ühel päeval tahan ma olla teie asemel, hoida seda mikrofoni. Kas just Kanal 2, aga kellegi mikrofoni. Soovin seda hoida teie asemel ja teie asemel küsida kelleltki küsimusi," kinnitas Kristiina. 

Naine lisas, et tema kireks on lapsest saati olnud välispoliitika, kuid ta on samas ka inimene ja naine ning talle meeldivad ka kerged teemad. "Nii, nagu tungivad ajakirjaniku poliitikasse, on minul täna endise poliitikuna valmisolek tungida ajakirjandusse ja ma proovin seda."