Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pole mõtet oodata ja vaadata, kuidas asjad ilma sinu sekkumiseta kulgevad. Sinul ja su kaaslastel on samad eesmärgid, nendeni jõudmiseks tuleb teil jõud ühendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegutsed entusiastlikult mitmel eri rindel. Ära seejuures liiga suurt vastutust võta ega kergekäeliselt lubadusi anna – jälgi, et suudaksid kõik alustatu ka lõpule viia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on uuenduslikke ideid – näed võimalusi, kuidas tööasju ladusamalt ja tulemuslikumalt korraldada. Pole aga lihtne kaaslastele selgitada, et su mõtted on kulda väärt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled vastutulelik ja üritad kaaslasi mõista ning toetada. Ära siiski abistamisega liiale mine ega teiste ülesandeid ja vastutust enda õlule võta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Energiat on palju, suudad paljugi ära teha. Isegi riskantseid ettevõtmisi võib kroonida suur edu. Siiski – see ei tähenda, et saadki kõiges vaid saatusele loota.

Neitsi
23. august – 22. september

Väga hea aeg selleks, et tulevikule mõeldes detailne tegevusplaan välja töötada. Kui planeerima asud, märkad võimalusi, mille peale sa varem ei tulnudki.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on suurepäraseid võimalusi asjad oma soovide ja tahtmise kohaselt liikuma saada. Hea aeg selleks, et teha põhjalikke muudatusi ja parandada varasemaid vigu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Inimlikkus on kõige olulisem. Kui oled paindlik ning suudad ka teiste vajadustest ja probleemidest aru saada, sujub koostöö kenasti.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui töökorralduses on asju, mis sind ei rahulda, tasub nüüd ülemuse jutule minna. Suudad selgeks teha, mida vajad ning mida oled ise nõus vastu andma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Õhus on saatuslikkuse hõngu. Su elus võib toimuda oluline muudatus, mis paneb sind mõnele asjale hoopis uue pilguga vaatama või annab su tegevusele uue suuna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jõudu on vähe, hetketi kummitab sind nukker meeleolu või halb enesetunne. Sa ei tohiks end killustada, muidu juhtubki see, mida kõige rohkem kardad – sa ei saa kõigega hakkama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päev tõotab tuua põnevaid arenguid suhete liinis. Väga kindlaid strateegilisi plaane teha pole mõtet – nagunii ei lähe kõik päris nii, nagu sa loodad, tulemas on üllatusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval isiklikul aastal jagub sul julgust ja enesekindlust. Võtad palju ette ja laiendad oma tegevusvälja jõudsalt. Lähtud eeskätt enda vajadustest, jättes teised tagaplaanile. Peaksid hoiduma enda ideede pealesurumisest, enam kaasinimestega arvestama ning jälgima, et su tegevus alati seaduslik oleks.