Prints Harry, Disney juht Bob Iger, hertsoginna Meghan ja Beyoncé Knowles 14. juulil "Lõvikuninga" Londoni esilinastusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. jaanuar 2020, 10:03

PALJASTUS: Harry palus „Lõvikuninga“ esilinastusel Disney bossilt Meghanile tööd (20)

Prints Harry ja hertsoginna Meghan vaagisid otsust Briti kuningakojast distantseeruda juba ammu. USA väljaanne People kirjutab, et Harry palus suvisel "Lõvikuninga" esilinastusel Disney stuudio bossilt oma naisele tööd.

Sussexi hertsogipaar teatas eelmise kolmapäeva õhtul, et kavatseb taanduda kuningliku pere esiešelonist ning asuda selles institutsioonis endale uut edumeelset rolli kujundama. Harry (35) ja endine USA näitlejanna (38) kavatsevad hakata endale ise leiba teenima ning elada koos pisipoeg Archiega edaspidi peamiselt Põhja-Ameerikas. Briti meedia teatel kogunevad kuninganna, prints Charles ja teised kuningliku pere tähtsamad liikmed täna kriisikoosolekule, et koos Harryga arutada, kuidas nende tõtakat otsust tegelikult ellu viia.

Nüüdseks on selgunud, et juba juulikuisel "Lõvikuninga" Londoni esilinastusel lähenes Harry otse kaamerate ees Disney bossile Bob Igerile, pakkudes välja, et telesarjas "Pintsaklipslased" mänginud Meghan võiks edaspidi Disney filmidele kaameratagust teksti peale lugeda. "Kas te ikka teate, et ta teeb voiceover'eid," võib kuulda Harryt ütlemas. Iger vastab: "Oi, kas tõesti?". Prints jätkab: "Kas teadsite? Te olete üllatunud moega." Seepeale viipab Harry Meghani poole, kes parajasti räägib Beyoncé ja Jay-Z-ga. "Ta on väga huvitatud," kinnitab prints Disney juhile. 

"Muidugi," vastab Iger. "Prooviksime heameelega."

Nädalavahetusel selgus, et hertsoginna on Disneyga tõesti juba töölepingu sõlminud: Sunday Timesi andmeil juhtus see juba enne kolmapäevast avaldust. Väidetavalt on tegu looduskaitsefondi Elephants Without Borders hüvanguks valminud filmiga, millele Meghan loeb kaameratagust teksti.