Brigitte Susanne HuntFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
13. jaanuar 2020, 09:21

Kivisaar tervitab Brigitte Susanne Hunti uuel töökohal: tere tulemast põrgusse! (17)

Sky Plusi hommikuprogramm paljastas otsesaates, et nende uueks õhtuseks saatejuhiks on Brigitte Susanne Hunt.

Õhtulehele laekus info, et Hunt kavatseb Power Hit Radio vahetada Sky Plusi vastu, juba detsembris. "Väga huvitav vaatenurk," ütles Brigitte Susanne Õhtulehele küsimuse peale. "Muidugi see võib olla nii. Aga võib olla ka nii, et lähen aastaks ajaks Austraaliasse banaane korjama," naeris ta. 

Läks siiski nii, et edaspidi kuuleb Brigitte Susanne Hunti just Sky Plusi eetris. Kolleegid võtsid ta soojalt vastu. "Tere tulemast põrgu!" tervitas uustulnukat Alari Kivisaar. Brigitte Susanne hakkab koos Andi Raigiga juhtima Sky Plus DriveTime saadet, E–R kell 15–19.

"Oli aeg edasi liikuda. Sky Plusis pakuti mulle paremat saateformaati," kommenteeris Brigitte Susanne oma Instagrami postituses. "Ma ei olnud Poweris enam õnnelik ja päris pikalt!" 

“Ma olen nii elevil, et saan töötada raadiojaamas, mis on number üks ja seda kõiges. Sky Plusil on väga hea maine ning ma ootasin võimalust ja kutset siia tööle tulla juba ammu,” sõnas Hunt Sky.ee-le.

Foto: Kuvatõmmis/Facebook Hunt BSusanne

Brigitte Susanne lõpetas hiljuti töölepingu Power Hit Radios. "Kui tuleb uus aasta, olgu siis kõik uus!" Brigitte Susanne rääkis, et tema pikim suhe on olnud just töösuhe Power Hit Radios – kolm aastat. "Tänu Power Hit Radiole olen faasis, kus suudan välja öelda oma mõtted. Minu hiilgeaeg Power Hit Radios oli siis, kui Urmas Kolsar oli programmijuht," meenutas Brigitte Susanne ja on tänulik, sest just Kolsar oli see, kes pakkus talle raadiotööd. 

"Nüüd ausalt öeldes tunnen, et silmad sellel määral ei sära enam. See on kõikidele parem, kui ma sulgen selle ukse. Kindlasti ei lahku ma tüliga. Kõlistame klaase, oleme tänulikud. Tunnen, et mul on aeg edasi liikuda."

Brigitte Susanne lubas aga TV3 majaga siiski seotuks jääda. "Mida iganes uus aasta toob. Ma ei julge midagi oodata ja soovida, aga mul on mõned ägedad mõtted, mida tahan uuel aastal teha," avaldas ta tagasihoidlikult.