Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töös võib tekkida raskusi, neist üle saamine ei tohiks väga keeruline olla juhul, kui suudad hoiduda tööalast kriitikat isiklikult võtmast. Pole mõtet kolleegide peale solvuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned vajadust muudatuste järele, ent nende tegemine on keeruline. Palju sõltub oludest ja teistest inimestest, oled sundseisus ja pead nendega arvestama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tuleb saada hakkama muutuvate oludega. Sisemine rahutus ja tegutsemisvajadus on suur. Jälgi, et sa oma energiat ei raiskaks, vaid vajalike asjade tegemiseks kasutaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suheldes tuleb valvas olla – kokku puutumist on erinevate inimestega ja paljusid neist tunned pealiskaudselt. Sa ei pruugi teada, mis on nende tegelikud eesmärgid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Märkad, et need, kellel on õigus tähtsaid otsuseid teha, ei pruugi olla kõige targemad. Ära takerdu detailidesse, analüüsi olukorda laiahaardeliselt.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap on sul palju tööd. Pead oma aega hoolikalt planeerima. See peaks olema aga pigem positiivne, sest praeguse pingutuse eest saad ka heldelt tasu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled oma ideedes ja põhimõtetes väga kinni, need tunduvad sulle ainuõiged olevat. Niisugune suhtumine võib piirata arenguvõimalusi. Proovi olla avatum, mõista ka teiste seisukohti.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kõige paremal positsioonil on enamasti see, kes valdab olulist informatsiooni. Sa tead, kust vajalikku teavet leida ning mismoodi tähtsat väheolulisest eristada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahaasju ajades lähtu kainest mõistusest. Keegi võib üritada sind mõjutada, tekitada sinus emotsioone, mille ajel võid raha paigutada nii, et kasu saab sellest keegi teine.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sisemine pinge on suur. Juhul, kui keegi sind provotseerib, võid kergesti plahvatada. Paraku impulsiivne reageerimine häid lahendusi ei too, see ajab suhted sassi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu valitud tee pole kõige kergem. Nüüd võid tagantjärgi märgata, et kunagi püstitatud eesmärkideni jõudmine on palju raskem ja aeganõudvam, kui esialgu näis.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lahendamata probleemid kerkivad pinnale. Ära eira neid, võtta kätte ja ürita asjad klaarida. Vastasel juhul takistavad ammused asjad su tööalast arengut.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastal tunned vajadust mõtteid avaldada ühiskondlikel või poliitilistel teemadel. Sulle tundub, et maailma on võimalik koos heade mõttekaaslastega muuta. Võid astuda mingi organisatsiooni liikmeks. Suudad end jõuliselt väljendada ning oma tahtmist saada.