Red Bull Jump and Freeze 2017Foto: Reigo Teervalt
Üritused
24. jaanuar 2020, 15:40

Osavõtt on tasuta ning võistluse lõppedes annab tasuta kontserdi Eesti tuntuim mõminaräppar nublu.

Õhtuleht ja Red Bull kutsuvad osalema legendaarsel lennumasinate vettehüppevõistlusel Red Bull Jump & Freeze!

7. märtsil toimub Väike-Munamäe Suusakeskuses Red Bull Jump & Freeze, kuhu saab kavandeid saata kuni 4. veebruarini. Kolmandat korda toimuval talvisel isetehtud lennumasinate mõõduvõtul tuleb osalejatel laskuda Munaka lühendatud nõlvalt ning maanduda talvise temperatuuriga basseini. Võistluse lõppedes annab tasuta kontserdi Eesti tuntuim mõminaräppar nublu.

Red Bull Jump & Freeze võistlusel tuleb kuni kolmeliikmelistel meeskondadel ehitada võimalikult loov sõiduvahend ning sõita sellega Munaka lühendatud nõlvast alla hüppekasse ning maanduda kargesse basseini. Mäest võib alla tulla üksi, kaksi või kolmekesi, lisavarustuseks võib olla kõik, millel pole mootorit ning mille meeskond jõuab ise mäest üles lükata. Meeskondade sooritusi hindab iga žüriiliige kümnepunkti skaalal võttes arvesse nii loovust, hüpet kui ka publiku poolehoidu. Osalejaid ootavad kohapeal saunad, riietusruumid ja tasuta lõuna. Võistelda võivad kõik, kes on vähemalt 16 aastat vanad. Osavõtt on tasuta ning võistluse lõppedes annab tasuta kontserdi Eesti tuntuim mõminaräppar nublu.

Kuidas osaleda?

- Pange kokku kuni kolmeliikmeline võistkond, kus kõik liikmed on vähemalt 16 aastat vanad

- Joonistage oma lennumasin puhtale valgele A4 paberile ning saatke see hiljemalt 4. veebruariks aadressile [email protected] Palun lisage kirjale ka tiimiliikmete nimed ja vanused. Esindatud kavandile märkige peale ka lennumasina umbkaudne mõõtkava (maksimaalne lubatud sõidumasina suurus peab jääma 2,5 m x 2,5 m x 2,5m piiridesse ning võistlejad peavad ise jõudma selle mäkke lükata)

- 7.–16. veebruari õhtul kella 18ni toimub Õhtulehe keskkonnas rahvahääletus, millest pääseb Munakale võistlema 5 enim hääli saanud meeskonda. Rahvahääletuse võitja saab endale 3 x 100€ Sportlandi kinkekupongid.

- 16. veebruaril avalikustatakse nii publikuhääletuse võitjad kui ka žürii poolt valitud 20 edasipääsenud meeskonna nimed

- 7. märtsil toimub Munakal Red Bull Jump & Freeze võistlus ja nublu tasuta kontsert

Red Bull Jump & Freeze peaauhinnaks on kolmepäevane seiklus Levil. Lisaks panevad auhinnad välja Sportland ja GoPro.

Lisainfot võistluse ja registreerimise kohta leiab SIIT