Kevin ja Eniko 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. jaanuar 2020, 11:00

Kevin Hart murdis rasedale abikaasale truudust (7)

USA koomik Kevin Hart tunnistas 2017. aasta sügisel, et oli murdnud oma rasedale abikaasale Eniko Parrishile truudust. Värske Netflixi doksari kergitab juhtumilt saladusloori.

Hart püüdis oma naist maksku mis maksab veenda, et kõlakad ei vasta tõele, vahendab Ilta-Sanomat. Viimaks aga oli ta sunnitud truudusetuse omaks võtma. Netflixi kuueosalises dokis "Kevin Hart: Don't F**k This Up" paljastas Eniko, et oli raseduse lõppjärgus, kui tema mehe kõrvalhüpe ilmsiks tuli. "Sain sellest teada privaatsõnumi vahendusel. Ma ei tea, kellelt see tuli," rääkis Parrish sarja kolmandas osas. Naise sõnul saadeti talle kärbitud video Kevinist teise naise seltsis. 

Selgub ka, et Harti endine sõber üritas seksivideoga temalt 10 miljonit dollarit välja pressida. "Olin seitsmendat või kaheksandat kuud rase," meenutas Eniko. "Sõin parajasti hommikust, kui avasin telefoni ja kaotasin täiesti aru. Helistasin Kevinile nuttes ja räusates: "Kuidas sa küll võisid midagi sellist teha? Sa alandasid mind avalikult. Kõik on Instagramis, sotsiaalmeedias üleval."

Eniko ähvardas: kui mees selliseid kombeid jätkab, on kooselul lõpp. Kuid ta andestas truudusetule Kevinile viimaks, et poeg Kenzo ei peaks isata kasvama. Laps tuli ilmale 2017. aasta novembris.  
 
Hart murdis truudust ka oma esimesele abikaasale Torrei Hartile, kellega tal on kaks last. Torrei on rääkinud telesaates "Inside Edition", et just Kevini valed ja truudusetus purustasid nende abielu. Väidetavalt sai Kevini ja Eniko armusuhe alguse veel mehe esimese abielu ajal.