Foto: @mathildahogbergs/Instagram
Inimesed
11. jaanuar 2020, 14:00

Rootsi suunamudija paljastas, et ta oli lapsena hoopis poiss (57)

Rootsi sotsiaalmeediatäht Mathilda Högberg (25) tuli lagedale ootamatu avaldusega: ta on transsooline.

Reisi- ja moeblogija Mathilda, kel on Iltalehti teatel Instagramis üle 100 000 fänni, paljastas YouTube'i videos, et lapsepõlves kandis ta Marcuse nime.

 
 
 
View this post on Instagram

Already tired of this winter, I’m thinking about the European summer again! ☀️ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #travelbound #visiteurope #beautifuldestinations #travelgirl #mountain #sunhat #summervibes #paradise #travelblogger #beachgirl #psoriasis #happiness #aroundtheglobe #sheisnotlost #wearetravelgirls #wanderlust #passionpassport #beautifulmatters #beachlife #lifewelltraveled #youmustsee #colorful #viewsfordays #oceanvibes #womenwhotravel #womenwhoexplore #allaroundtheworld #summer #croatia #femmetravel

A post shared by MATHILDA | TRAVEL & FASHION 🌴 (@mathildahogbergs) on

"Mul on kombeks öelda, et sündisin valesse kehasse. Mul ei olnud vaja teha muud kui oma välimust muuta. See tundus loomulik, sest olen alati tüdruk olnud."

Mathilda on pärit väikesest maakohast, kus teda lapsepõlves kiusati ja kritiseeriti. Koolipõlves tundis ta, et temaga on midagi valesti. Samal ajal kadestas ta tüdrukuid nende välimuse pärast. "Väidetakse, et lapsed ei mõista neid asju, aga mõistavad küll. Nad vajavad lihtsalt täiskasvanu abi." 

 
 
 
View this post on Instagram

I will love you forever and there’s nothing that makes me happier than spending time with you. @chrisblund ❤️ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Even though we’re like best friends and I love him more than anything. Traveling together can sometimes be hard, especially with instagram. Of course we fight a lot. Traveling and working together can sometimes be very difficult. But fighting and working together can also be such a learning experience. You learn things about yourself and your partner. Even though working together is difficult sometimes and not what you might see on instagram, I wouldn’t trade it for anything in the world ✨ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tropicallife #maldives #travel #lifewelltraveled #tropics #oceanvibes #beautifuldestinations #ocean #summer #tropicalparadise #asia #femmetravel #globelletravels #womenwhotravel #viaparadise #girlsabroad #passionpassport #traveltagged #sunset #islandlife #tropical #couplegoals #sea #sunrise #palmtrees #beach #beachlife #summervibes #beachgirl #island

A post shared by MATHILDA | TRAVEL & FASHION 🌴 (@mathildahogbergs) on

Oma transsoolisuses veendus poiss 16aastaselt. 19aastaselt vahetas ta ametlikult oma sugu. Kuus aastat tagasi tutvus ta oma praeguse poisiga ning rääkis talle juba esimesel kohtingul, et on transsooline. "Teda see ei ehmatanud."

Mathilda loodab, et tema lugu purustab müüte ja aitab teisi, kel on samasugused probleemid.