Brad Pitt ja Bradley CooperFoto: AP/Scanpix
Inimesed
11. jaanuar 2020, 11:00

Brad Pitt on kaine tänu teisele Hollywoodi staarile

Brad Pitt on kinnitanud kuuldusi, et tema ja Angelina Jolie abielu purunemises oli vähemalt osaliselt süü tema napsilembusel. Seni on ta viinaveast vabanemise eest tänanud Anonüümseid Alkohoolikuid, nüüd aga selgub, et Pitti inspireeris üks teine Hollywoodi superstaar.

Brad Pitt sai kolmapäeva õhtul New Yorgis peetud National Board of Review' galal filmi eest "Ükskord Hollywoodis" parima meeskõrvalosatäitja auhinna. Priisi andis talle üle Bradley Cooper. "Bradley pani just oma tütre magama ja tormas siia," ütles Brad oma tänukõne alguses. "Bradley on igavene numpsik. Ma sain tänu sellele kutile kaineks ja sestsaadik on iga päev aina õnnelikum olnud."

Ajakiri People märgib, et Pitt on viimastel aastatel kaineks saamisest paljudes intervjuudes rääkinud, kuid tema sõber Cooper on olnud palju kidakeelsem. 2015. aastal rääkis seitsmekordne Oscari nominent Barbara Waltersi intervjuus, et lõpetas joomise 20. eluaastate lõpus. "Muidu ei istuks ma mitte mingil juhul siin sinu kõrval. Sest kui ma poleks oma elus kannapööret teinud, poleks ma olnud suuteline endale ega teistele ligi pääsema ega isegi mitte teisi inimesi märkama. Ja mul poleks saanud olla suhteid nagu praegu. Kui ma haige olin, poleks ma olnud suuteline oma isa eest hoolitsema."

Cooperi isa Charles suri 2011. aastal kopsuvähki.