Foto: @grimes/Instagram
Inimesed
10. jaanuar 2020, 10:38

Elon Muski pruut avaldas juba teise rasedusfoto (2)

Elon Muski sõbratarina tuntud Kanada lauljanna Grimes kinnitab kuuldusi oma rasedusest, avaldades juba teise paljastava foto.

Miljardär Muski pruut teatas rasedusest kolmapäeval Instagramis kunstipärase fotoga, kus tema kõhule oli photoshop'itud loode.

 
 
 
View this post on Instagram

Censored for insta haha - almost got away w it 😮

A post shared by Grimes (@grimes) on

Nüüd avaldas 31aastane artist teisegi kõhuka foto, mida fännid tervitavad ahhetuste ja õnnesoovidega. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grimes (@grimes) on

Grimes on olnud tehnomogul Muskiga (48) suhtes 2018. aasta kevadest. Enne seda oli Elonil armulugu Johnny Deppi eksabikaasa Amber Heardiga. Tehnovisionääril on seljataga ka kolm abielu kahe naisega. Oma esimese abikaasa, Kanada kirjaniku Justine Wilsoniga tutvus Musk ülikoolis. Nad abiellusid 2000 ja läksid lahku 2008. Abielupaari esimene poeg Nevada Alexander Musk suri kümnenädalaselt imiku äkksurma. Hiljem said Justine ja Elon kunstviljastamise abil veel viis poega: 2004. aastal kaksikud ja 2006. aastal kolmikud.

2008 hakkas Musk kurameerima inglise näitlejanna Talulah Rileyga. Kaks aastat hiljem peeti pulmad. 2012. aasta jaanuaris teatas Elon kooselu lõppemisest. "Jään sind igavesti armastama. Sa teed kellegi ühel heal päeval väga õnnelikuks," kirjutas ta Twitteris Talulah'le. Kuid poolteist aastat hiljem abiellusid Musk ja Riley uuesti. Detsembris 2014 andis Elon taas lahutuse sisse, kuid võttis selle tagasi. 2016. aasta märtsis ilmnes, et lahutus on taas hoo sisse saanud - sedapuhku oli algatajaks Talulah. Lahutus jõustus 2016. aasta lõpus.