Atso ja CerliFoto: Erlend Štaub
Inimesed
10. jaanuar 2020, 08:06

Kolme lapsega üürikorterisse: Cerli Sarv kolis Marko Atso majast välja (28)

Eelmise aasta mais teatasid muusik, ansambli Must Hunt trummar Marko Atso (46) ja tema sensitiivist elukaaslane Cerli Sarv (37), et on otsustanud lahku minna. Siiani elas aga paar Viimsis ühise katuse all edasi – alles möödunud aasta lõpus kolis Cerli, keda tuntakse rahva seas ka Hing Fekelina, Atsole kuuluvast majast välja.

"Kolisin kolme lapsega üürikorterisse," kinnitab Cerli. "Kui mingid asjad elus enam ei toimi või on oma aja ära elanud, siis ongi vaja ette võtta muutus."

See oli nii Cerlile kui ka Markole keeruline, sest neil on ka ühine tütar Ella Nora.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

"Meie elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta iial teineteist!" andsid Cerli ja Marko mullu mais sotsiaalmeeidas teada, et nende teed on lahku läinud. 

Kui Cerli ja Marko viis aastat tagasi tutvusid, tabas neid mõlemaid armastus esimesest silmapilgust. Cerli lahutas tollasest abikaasast, sest tunne oli liiga suur, et sellele vastu seista. 

"Mul oli Markoga väga kirglik ja tormiline armastussuhe," rääkis Cerli 2018. aasta juunis Naistelehele. "Selle kulg oli lihtsalt kiirem kui eelmise mehega, aga see ei tähenda, et üks olnuks mulle rohkem või vähem kallim. Võib-olla jäigi just kiirusest esimeses suhtes puudu? See tormilisus oli hullult äge. Ütlen ausalt: kui oleksin 90aastane, istuksin, jalg üle põlve, jooksin teed ja mõtleksin: "Ai, mida ma võinuks veel elus teha. Ja kui ma poleks armastust vastu võtnud, oleksin seda, pisarad silmis, kahetsenud. Juba teisel kohtumisel Markoga tajusin, et meid seob tütre energia, ja nii sündiski Ella Nora.""