Blogid
9. jaanuar 2020, 17:07

Dilaila kolumn | Uus aasta, uus mees (3)

Uus aasta, uus mina, lubavad endale miljonid inimesed üle maailma. Enamasti on neil plaanis suitsetamine maha jätta, veganiks hakata või muud sarnast. Mina lubasin aga, et sel aastal hakkan rohkem jooma.

Jõulude ja uue aasta paiku olin kaks nädalat järjest kergelt svipsis ja nägin elu läbi roosade prillide. Miks siis mitte terve aasta samas vaimus jätkata? Minu uue aastakümne – mis puht tehniliselt pole küll veel uus aastakümme – moto on: ah, teeme ära, mis on kõige hullem, mis juhtuda saab?

Paljud hiljuti kellestki lahku läinud naised on endale lubanud, et leiavad oma elu armastuse ja saavad lõpuks ometi õnnelikuks. Ja juba kaks aastat on Kaarel töö juurest neile salaja meeldinud, aga nad ei tea, kuidas tema tähelepanu saada. Tegelikult pole see selline pähkel, nagu alguses tundub. Mehed on lihtsad: pöörake neile ühemõttelist tähelepanu ja töö on praktiliselt tehtud.

Kui aga tahate, et Kaarel töö juurest nii ööl kui ka päeval teie peale mõtleks, siis rääkige temaga ... teistest naistest! Näiteks mainige, et Kairil on kena tagumik või Mariliis on väga seksikas. Millegipärast kaotavad mehed pea, kui hakkavad arvama, et mõnele naisele nende elus meeldivad ka naised. Vihjasin kunagi seda oma kutile ja vaadake – oleme isegi jõuluaja koos üle elanud. Uskuge mind, ka ühekordne möödaminnes mainimine teeb imesid.

Ahjaa, kas see on normaalne, kui sulle keegi meeldib, aga sa ei julge tema kohta midagi küsida, sest kindlasti on tal mõned luukered kapis? Kujuta ette, kui piltilus kutt teatab, et talle meeldib Nõmme Raadio ja ta vaatab iga „Armastuse saare“ osa!