"Rööparalli" eelesilinastusFoto: Tiina Kõrtsini
Tele
9. jaanuar 2020, 13:52

GALERII | Kanal 2 ekraanil stardib uus seikluslik saade „Rööparalli“ (1)

Juba täna õhtul stardib Kanal 2 ekraanil uus seikluslik saade "Rööparalli", kus kaks meeskonda reisib rongidega võidu mööda Euroopat. 

Uus, lõbus ja hulljulge reisiseiklus on kahe kolmeliikmelise võistkonna mõõduvõtt Euroopas. Kuna täna veel puudub Eestil rongiühendus Euroopaga, alustavad kuus noort koos saatejuhtide Lauri Pedaja ja Inga Tislariga rongirööbastel kulgevat seiklust Berliinist.

 

Kuue päevaga läbitakse kokku 7 riiki ja teekonnal lahendatakse mitmeid seikluslikke ülesandeid ja aardejahte, et selgitada välja nende järgmine sihtpunkt ja kokkuvõttes parim tiim.

Reisisaatesse kandideeris üle poole tuhande noore vanuses 18-27 eluaastat. Žürii, kuhu kuulusid laulja ja näitleja Kristel Aaslaid, sotsiaalmeediakuningas Martti Hallik ning režissöör Margus Raid, valis välja kuus rongiseiklejat, kelleks on elunautlejast toidublogija Marleen Valdmaa, tantsiv ja laulev multitalent Roberta Vaino, muusikast vaimustuv Relika Viilas, alles viis aastat tagasi Eestisse kolinud Eesti fänn Kirill Golev, spordihull Elvis Brauer ja romurallitaja Sander Kooskora.

Vaata galeriist, kes kogunesid kolmapäeva õhtul toimunud "Rööparalli" eelesilinastusele.