Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. jaanuar 2020, 12:30

Insaiderid MEGXITist: Meghan on Harry elu üle täiesti võimu haaranud (85)

Insaiderite väitel on prints Harry ja Meghani otsus lahkuda kuningliku pere rüpest Meghani kindel soov. Juba kutsutakse seda Megxitiks! "Harry on pärast Meghaniga tutvumist täiesti muutunud," vahendab New York Post kuningakoja allikaid.

Sussexi hertsogipaar teatas eileõhtuses avalduses, et loobub Briti kuningliku pere esiešeloni liikmelisusest. Väidetavalt polnud kuninganna Elizabeth II ja teistel kuningliku pere liikmetel prints Harry otsusest aimugi. New York Posti allikate andmeil on Harry pärast Meghaniga tutvumist võõrdunud nii oma vanemast vennast Williamist kui ka vanadest sõpradest. 

"Keegi ei saa Harryt süüdistada, et ta tahab kaitsta oma naist, kelle elu on Briti ajakirjandus väga kibedaks teinud. Harry armastab teda kõigest südamest ja tahab, et Meghan oleks õnnelik ja väljaspool ohtu, ning mis veelgi tähtsam: et Meghan ei piinleks, nagu oli piinelnud Harry ema Diana. Kuid nüüd paistavad kõik Harry sõbrad olema hoopis Meghani Hollywoodi sõbrad, nagu näiteks George Clooney ja tema naine. Paistab, nagu oleks Meghan Harry elu üle täiesti võimu haaranud."

Sussexi hertsogipaar teatas, et edaspidi hakkavad nad lisaks Ühendkuningriigile elama Põhja-Ameerikas. See olevat endise näitlejanna Meghani soov. "Meghan tahab jälle Kanadas ja Californias elada, kus ta end õnnelikuna tunneb," kinnitab New York Posti allikas. Californias elab Meghani ema Doria, Kanadas aga toimusid tema omaaegse telesarja "Pintsaklipslased" võtted. Lisaks olevat Meghani südamesoov kasvatada oma poeg Archie üles Buckinghami lossi piirangutest priina.