Justin BieberFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. jaanuar 2020, 09:37

Bieberi niru välimuse põhjus pole mitte narkosõltuvus, vaid rasked haigused (10)

Justin Bieber eitab kuuldusi narkosõltuvusest ja seletab oma hädasid raske haigusega - tal on diagnoositud puukborrelioos. Samuti kannatab staar kroonilise nakkushaiguse all. 

"Paljud inimesed muudkui korrutavad, et Bieber näeb s*** välja, et ta võtab meth'i, aga neil pole aimugi, et mul diagnoositi hiljuti Lyme'i tõbi," kirjutab 25aastane superstaar Instagramis. Bieber lisab, et tal on ka krooniline mononukleoos, mis on mõjutanud nii tema nahka, ajutalitlust, energiataset kui üleüldist tervist. Laulja lubab oma tervisehädadest pikemalt rääkida doksarjas, mille ta peatselt YouTube'i üles paneb. "Saate teada kõigest, millega ma olen võidelnud ja millest olen JAGU SAAMAS!"

Bieberi sõnul on viimased paar aastat rängad olnud, kuid ta saab head ravi ja lubab naasta areenile paremas vormis kui eales.

Sotsiaalmeedias on arutatud, kas Bieberi ihul paistvad laigud ei viita mitte metamfetamiinisõltuvusele, kuid Lyme'i tõve ehk puukborrelioosi sümptomite seas on samuti nahalööve. Lyme'i tõve tõttu oli aastaid areenilt eemal ka Kanada rokkar Avril Lavigne. 

Nakkuslik mononukleoos on Eesti terviseameti teatel Epstein-Barr'i viiruse poolt põhjustatud süljega leviv nakkushaigus, mille põhilised haigustunnused on halb enesetunne, palavik, kurguvalu ja kaela-, kukla- ning kaenlaaluste lümfisõlmede suurenemine.