Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 12. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vastuoluline päev, mil tunned soovi ennast arendada ja oma elu muuta, ent piiravate asjaolude tõttu ei õnnestu kõik nii, nagu sa tahaksid. Pead varuma pikka meelt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Maailm oma mitmekesisuses näib sulle vägagi põneva paigana, uut infot haarad lausa lennult. Oled kohanemisvõimeline ja valmis uuendusteks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Peaksid endale meele tuletama, et rahaasjus tuleb järgida loogilist mõtlemist, mitte lähtuda emotsioonidest. Shoppamine pakub sulle lõbu, millegi ilusa ostmine aitab stressi vastu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

On oluline, et su kõrval oleks inimesed, kellega saad kõigest rääkida. Sinu ümber toimuv puudutab sind ning pead saama tekkinud mõtteid kellegagi jagada ja emotsioone välja näidata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Energiavarud on piiratud, seetõttu tuleb sul praegu oma tervist väga hoida, väsimust tundes aeg maha võtta ja haigusnähtude ilmnemisel kohe end ravima hakata.

Neitsi
23. august – 22. september

Oleks hea, kui saaksid vahepeal aja maha võtta, omaette olla ning endasse vaadata. Õiget teed leida ja muredest üle saada just see, kui iseennast ausalt analüüsinud oled.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled hakkamist täis, leiad endale pidevalt põnevat tegevust. Kõige jaoks, mida ette võtta tahad, ei pruugi aga jätkuda ei aega, jõudu ega teadmisi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Nii mõnelegi inimesele ei pruugi su seisukohad meeldida. Seda enam on nad aga sunnitud sinuga arvestama, kui teavad, kui olulist infot sa valdad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad lähedaste inimeste toetust, seda, et nad sulle pidevalt kuidagimoodi tõestaksid, et nad on sul olemas ja hoolivad sinust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nüüd võivad su elus toimuda põhjalikud muutused. Selleks, et uuele ruumi anda, tuleb miski vana, oma aja ära elanud asi paratamatult kõrvale heita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Olukord, millesse oled sattunud, pole tekkinud juhuslikult ega ka mitte kellegi teise süül – kõik on sinu enda varasema tegevuse vili.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Leia aega iseenda arendamiseks, eriti just vaimses plaanis. Võta kätte raamat, mis sulle tõeliselt huvi pakub või võta osa põnevana näivast koolitusest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Päikese ja Pluuto ühendus annab sulle uude eluaastasse kaasa tohutu energialaengu. Oled võimeline suurteks ja julgeteks muudatusteks, sul on entusiasmi areneda ning küllaga tahtejõudu, et halbadest harjumustest loobuda. Intensiivsete tunnete keerises tasub mõelda sisemisele tasakaalule, pingeid ei tohi enda sisse suruda.