Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 10. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled edasipüüdlik ja auahne. Kui sind valdab soov karjääriredelil ülespoole ronida, ära seda tähtsat asja edasi lükka, asu otsustavalt tegutsema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Esiplaanil on su enda soovid ja vajadused. On tegutsemise aeg – pole mõtet unistada, kuhu jõuda tahaksid, parem astu konkreetseid samme oma unistuste elluviimiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keskendud pigem kodusele elule ja peresuhetele. Kui töötamine võtab suurema osa su ajast, võid tunda rahutust ning süümepiinu selle pärast, et sul pole lähedaste jaoks piisavalt aega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui silmapiiril on inimene, keda ihaldad, võid reaalsustaju täiesti kaotada. Märkad vaid ta positiivseid külgi, mõtled neid juurdegi, samas jätad negatiivse kahe silma vahele.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töönädal on olnud pinev, väsinuna kipud kergesti tähelepanu kaotama. Ole väga ettevaatlik, kui sul tuleb kasutada tööriistu, mis võivad ka ohtlikud olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi võib üritada vanu teemasid taaskord üles võtta ja sindki kaasa tõmmata. Kunagi ammu läbi põetud emotsioone pole mõtet uuesti läbi elada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Parem hoia madalamat profiili, tegutse tasapisi. Alles siis, kui oled eesmärgini jõudnud, võid sellest valjul häälel rääkida, oma tublidusest maailmale teada anda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Energiapotentsiaal on tohutu, saad hakkama väga raskete ülesannetega ning suudad lahendusi leida ka probleemidele, mis on pikka aega su edasiminekut takistanud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pea on huvitavaid mõtteid täis, ent su head ideed ei pruugi olla reaalselt teostatavad. Ära midagi uisapäisa alusta, kaalu enne põhjalikult, kui midagi ostad või kuhugi investeerid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ühel hetkel tundub, et kõik on lootusetu, siis aga avanevad ootamatult uued võimalused. Ennast on lihtsam tasakaalus hoida kui tead, et su kõrval on toetavad kaaslased.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Anna armsamale ruumi ja aega. Oodata on raske, aeg paistab venivat. Olukorra muudab paremaks see, kui end pidevas tegevuses hoiad – nii ei jää aega põdemiseks ja üle mõtlemiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Täpsust nõudvate tööde planeerimine ja kohustuste täitmine ei õnnestu väga hästi. Kipud valede asjade pärast muretsema ja jõuvarusid asjatult raiskama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Täiskuuga algaval isiklikul aastaringil koged jõulisi ja sügavaid tundeid. Saad üle kartusest ennast avada, siirus ja julgus olla sina ise teeb armusuhted nauditavamaks, kalli inimese veelgi lähedasemaks. Võib tekkida huvi suguvõsa teemade vastu, tasub hoida tihedat kontakti vanemate ning sugulastega.