Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 9. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tead täpselt, mida tahad, oskad õigeid sõnu leida ja nende abil teisi inimesi mõjutada. Oma tahtmise suudad läbi suruda, aga mitte jõu, vaid õige taktikaga.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea aeg õppimiseks – oled tähelepanelik, oskad informatsiooni selekteerida ning olulised asjad jäävad sulle hästi meelde. Teadmised toovad sulle tulevikus praktilisel tasandil kasu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mida iganes sa ka ei teeks, ikka ei suuda sa tulemusega rahule jääda, isegi kui see on ideaalilähedane. Ürita endasse leebemalt suhtuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle on praegu esmatähtis hea läbisaamine teistega, selle nimel lähed kergesti kompromissile, võid oma isiklikest seisukohtadest sootuks loobuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõttetu lahmiva kriitika lased rahumeeli kõrvust mööda, mõistad, kelle arvamusega arvestada tasub. Enne millegi alustamist või lubaduse andmist kaalu, kas asi on ette võtmist väärt.

Neitsi
23. august – 22. september

Väga oluline on koostöö kaaslastega ning vastastikune usaldus. Võimalik, et kellegagi koostööpartnerist kujuneb nüüd isiklikum suhe.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind saadab edu rahaasjus. Tõenäoliselt oled mingite ettevõtmistega kõvasti vaeva näinud, vahepeal ka paigalseisu tunnetanud. Nüüd hakkab kõik ladusalt sujuma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päev on soodne nii armusuhete arendamiseks kui ka äriasjade ajamiseks. Oskad elu nautida, tunned rõõmu inimestest enda ümber ning võtad osa seltskondlikest ja kultuuriüritustest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul tuleb aru saada, kes on päriselt su sõbrad, kes lihtsalt meeldivad kaaslased ja kes suhtlevad sinuga vaid seetõttu, et tahavad su abiga oma eesmärke saavutada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu vaatenurgad on enesekesksed ja seetõttu ka piiratud. Ei ole kuigi arukas midagi suurt ette võtta ainult oma tarkusele tuginedes, anna endale aru, et vajad ka kaaslaste toetust ja abi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu peas liigub mõtteid – tuleb häid ideid, kuidas tegevust tõhusamaks muuta või kuidas tehnilisi vahendeid paremini enda huvides ära kasutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On energiat ja tegutsemistahet, ent samal ajal ka tugevaid ja raskesti kontrollitavaid emotsioone. Oled ka kaaslaste tunnetest ja tujudest mõjutatav, haavud kergesti.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uus aastaring annab sulle julgust ja tahet erinevate inimestega suhelda. Jätad juba esimesest pilgust meeldiva ja usaldusväärse mulje. Infokanalid on avatud, sinuni jõuab nii olulist teavet kui ka hulgaliselt kuulujutte. Armusuhted saavad alguse intellektuaalse vestluse pinnalt.