Foto: @rodrigoalvesuk/Instagram
Inimesed
8. jaanuar 2020, 13:10

Inim-Ken tunnistab, et valmistus aastaid salamisi soovahetuseks (9)

Inim-Kenina tuntud brasiilia ilulõikussõltlane Rodrigo Alves (36) astus hiljuti oma fännide ette hoopis Jessica-nimelise naisena. Ta tunnistab, et polnud mehena õnnelik.

Iltalehti teatel on Alves kulutanud lõikustele ligi 700 000 eurot. "Püüdsin kõigest väest olla mees, kuid see nurjus täiesti," pihtis Alves Briti telesaates "This Morning". Ta kahetseb kibedalt, et lasi endale sixpack-kõhu siirata ja biitsepsid kunstlikult punni ajada. "Kahju, et mul polnud tollal piisavalt jaksu psühhiaatri vastuvõtule minna."

Võltskõhulihased lasi Alves hiljuti tuharatele siirata. Ees seisab veel rida lõikusi. "Mulle tehakse suuremad rinnad ja häälepaelte lõikus, et mu hääl naiselikumaks muutus. Lisaks seisab ees soo korrigeerimise lõikus." 

 
 
 
View this post on Instagram

Cha cha cha ! Life never felt so good ! #barbie

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Endine inim-Ken tunnistas telesaates, et valetas oma sponsoritele, kui ütles, et tahab roideid eemaldada pintsakute parema istuvuse nimel. Tegelikult valmistus Alves selle operatsiooniga soovahetuseks. Ta palus saatejuhtidelt andestust, et on seitse aastat üldsusele puru silma ajanud - tegelikult armastas ta juba poisikesena ema seelikuid kanda.