Foto: Kaader videost (facebook.com/Go3Eesti)
Tele
8. jaanuar 2020, 06:42

RÕVE VÕI VAIMUKAS? Kalvi-Kalle rabas „Rannamaja“ Seidit täiesti ogara meelitusega (19)

Eelmise sügise hittsaate "Rannamaja" järjesaate "Rannamaja: Raju reede" teises episoodis jõudis rambivalgusesse ka "Prooviabielu" suur staar ja Kesk-Eesti driftiguru Kalvi-Kalle.

Kalvi-Kalle hakkas Seidi poole võrgutuskonkse saatma juba mõne kuu eest ja nii sattusid nad kas juhuslikult või saatemeeskonna ettevalmistatud kohtumiseni uues saateosas, mille peoosa toimus Tartus.

Saates osalenud Kalvi-Kalle oli ilmselgelt rõõmsas meeleolus, mistõttu pidasid saatetegijad oluliseks tema juttu varustada subtiitritega. Ühel hetkel võttiski Kalvi-Kalle sama vääramatu suuna kui Titanic jäämäe poole Seidi manu. Tema esimene pick-up liin ajas Seidi ahhetama: "Seidi, Sa meeldid mulle, sest sul on vähemalt kõrge kusemine."

Seidile see lause kahjuks muljet ei avaldanud ja ka teised saate peategelased jäid seltskonnaga liitunud Kalvi-Kallesse vastumeelselt suhtuma. Pea kõige osas pirtsutav Merilyn pidas sellist seltskonda trügimist ebaviisakaks ja Ada teadis rääkida, et Kalvi-Kalle "lapse ema" olla Seidile juba saatnud süüdistavaid sõnumeid, et ta üritab "tema meest" üle lüüa. Kui Kalvi-Kalle pole vahepeal rohkem võsukesi saanud, siis ilmselt viitas Ada Proovi-Helenile.

Kalvi-Kallel lantimisoperatsioon ei õnnestunud. Küll õnnestus selle saate kangelasel ehk Raplamaa poissmehel Andresel vahetult enne kella kolme, kui leidus üks rõõmsas olekus naisisik, kes peoseltskonnaga peatuspaika edasi läks. Andres oli küll hea iseloomuga (väitis Seidi), kuid väga onu Heinoliku huumoriga (väitsid kõik daamid) ja liiga lühike ja karvane (väitis eelkõige Seidi). Kahjuks otsustas Andrese lanti hauganud neiu sõbrad potentsiaalsele partnerile mõistuse pähe panna ja nii läks neiu minema. Härrasmees Andres andis enda voodikoha Adale ja magas diivanil. Naine jäi Andresele lõpuks leidmata.