Brigitte Susanne Hunt võttis kassiFoto: www.facebook.com/brigittesusanne.hunt
Inimesed
8. jaanuar 2020, 08:37

HULL LUGU! Brigitte Susanne Hunt oli sunnitud loobuma äsja võetud valgest kiisupojast (85)

Brigitte Susanne Hunt astus teisipäeval suure sammu ning võttis endale armsa valge kiisupoja. Kahjuks pidi naine kassist siiski loobuma, kuna tal lõi välja meeletu kassiallergia. 

"Kõik kihluvad ja abielluvad, niisiis minust sai ka ühe Briti lühikarvalise memmeka emme. Nimeks Fiona. Päevakangelane on pisut väsinud sõjast iPhone-i juhtmega, kuid oleme väga õnnelikud!" kirjutas Brigitte sotsiaalmeedias imearmsa kiisupildi juures. 

Hunt oli juba varem Instagrami-story'des rääkinud, et tahaks endale kassi võtta. Uuel aastal sai neiust korteriomanik, seega otsustas ta julguse kokku võtta ning kassipoja koju tuua. 

"Mul lõi välja täiesti enneolematu kassiallergia – silmad olid paistes, aevastasin ja hingamises oli muutus," kommenteerib Brigitte Susanne, kes oli teadlik, et tal on koeraallergia, Õhtulehele. Kassiallergiast ei olnud tal aga aimugi. Naine sõnab, et varem kassiomanikel külas olles pole ta sellist reaktsiooni täheldanud, kuid ta pole kassidega ka nii lähestikku olnud. Paar tundi pärast kiisukese koju toomist läks allergiline reaktsioon päris hulluks. "Aretajad olid väga mõistvad ja nõustusid, et nii tugeva allergiaga ei oleks kassi omamine mõistlik ja kiisu leiab endale peagi juba uue kodu."