Janet VavilovFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
7. jaanuar 2020, 20:27

PALJU ÕNNE! „Eesti laulu“ poolfinalist sai Tais kihlasõrmuse sõrme! (7)

“Eesti laul” 2020 poolfinalist Janet Vavilov jagab sotsiaalmeedias rõõmu-uudist, et kihlus Tais oma elukaaslase Tarmo Rattassepaga.

“Nüüd ma veedan ametlikult kogu oma elu sinuga. Me peame varsti mõned allkirjad andma ja ma pean kandma ka päris uhket kleiti,” kirjutab Vavilov. 

“Sa oled sigaarmas. Eriti viimasel ajal. Ma ei tea, mida see kihlumine sinuga tegi, aga sinu toetus, armastus, kohalolek ja minu mõistmine on viiekordistunud! Sa ajad mind viimasel ajal koguaeg naerma ja sinu oskus teha süüa on läinud veel paremaks ning ma arvasin, et enam paremaks minna ei saa,” rõõmustab neiu õnneliku suhte üle. 

Vavilov ja Rattassep kohtusid 2017. aasta suvel, MyFitnessi suvepävadel Naissaarel. Ratassep palus Vavilovi kätt 2020. aasta esimesel päeval. 

“Janet, sa oled kõige erilisem naine, keda ma eales kohanud olen! Sa oled suutnud tohutult tõsta minu eneseusku iseendasse, olgu see ükskõik millises valdkonnas! Lisaks sellele oled sa teinud minust parema mehe! Sa võtad ja armastad mind just sellisena nagu ma olen ning ma olen selle eest sulle meeletult tänulik! 01.01.2020 avas uue peatüki meie elus ja suhtes ning ootan kõiki neid vahvaid seiklusi, avastamisi ja väljakutseid, mis elu meile toob,” kirjutab Rattassep.

 
 
 
View this post on Instagram

2017 aasta suvel langetasin ma enda elu parima otsuse - minna MyFitnessi suvepäevale, Naissaarel (kuhu esialgu mul polnud plaanis üldse minnagi). Nimelt seal jäi mulle @janetjamie_v silma 😍 (aitäh @myfitnesseesti 🤭). Janet, sa oled kõige erilisem naine, keda ma eales kohanud olen! ❤️ Sa oled suutnud tohutult tõsta minu eneseusku iseendasse, olgu see ükskõik millises valdkonnas! Lisaks sellele oled sa teinud minust parema mehe! 💪 Sa võtad ja armastad mind just sellisena nagu ma olen ning ma olen selle eest sulle meeletult tänulik! ❤️ 01.01.2020 avas uue peatüki meie elus ja suhtes ning ootan kõiki neid vahvaid seiklusi, avastamisi ja väljakutseid, mis elu meile toob! 🤩 P.S. Armastan sind tohutult! 😘 #engaged #happy #us #love

A post shared by Tarmo Rattassep (@tarmo_rattassep) on