"Duubli" saatejuhidFoto: Robin Roots
Tele
7. jaanuar 2020, 19:21

Kadri Pikhof läks dekreeti, „Duubli“ saatejuhtidena jätkavad kahekesi Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu (5)

Reedel oli „Duubli“ saatejuhi Kadri Pikhofi viimane tööpäev, kuna tal on üsna pea sündimas esimene laps. Pikhof saadeti dekreeti armsa lahkumispeoga. „Ei tahaks sind ju ära lasta, aga meil on siiski väga hea meel, et juba varsti tervitab meid uus ilmakodanik. Kõike head ja paremat sulle – jääme tagasi ootama!“ seisab „Duubli“ Instagramis.

Kadri ütles sügisel Kroonikale: „Jah, oleme lapseootel ning laps on väga, väga oodatud. Ja arstide sõnul on tulemas poisslaps.“ Kadri ja tema hispaanlasest abikaasa pere peaks täiendust saama veebruaris.

Meelelahutussaade „Duubel“ alustas mullu sügisel ja jõudis tele-ekraanile nelja saatejuhiga: endine Vikerraadio saatejuht Taavi Libe (31), suve alguses TV3 uudistest lahkunud Keili Sükijainen (28), Kadri Pikhof (36) ning Jürgen Pärnsalu (36). TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul näeb „Duublis“ edaspidi vaid kaht meessaatejuhti ning kedagi juurde palgata pole plaanis.

Keili Sükijainen lahkus TV3st mullu juunis, põhjendades, et ta soovis mõtteid koguda ja uuesti üles leida see miski, mis teda töös sütitaks. Enne sügisese telehooaja algust selgus, et Sükijainen oli siiski vastu võtnud TV3 pakkumise hakata „Duubli“ peatoimetajaks.

Novembris selgus, et Sükijainen ei ole enam saatega seotud, ta taandati saatejuhi ja peatoimetaja kohalt, sest ei klappinud ülejäänud seltskonnaga. Õhtulehele anonüümseks jääda sooviva allika sõnul olla saate meeskond kogunud Sükijaineni vastu allkirju ning edastanud need TV3 juhile Priit Leitole.