KaladFoto: Vida Press
Müstika
10. jaanuar 2020, 20:00

PAUKSONI AASTAHOROSKOOP | Kalade suhted kallimaga on muutlikud, nagu Eestimaa ilm

Kalad (19.02–20.03). Ujute sel aastal pärivoolu ja olete tõenäoliselt edukas igas eluvaldkonnas. Tähelepanu ja tunnustust jagub teile aasta ringi.

TÖÖ: Oma praeguse tööga olete enamjaolt rahul ega otsi uusi võimalusi. Inspiratsioon innustab teid tegutsema, muudatusi töös võib tulla novembris ja detsembris. Teistest edukamad on need Kalad, kelle töö on seotud loominguga, olgu see siis muusika, kirjandus või teater. Põhjust nuriseda pole ka neil, kes teenivad leiba sotsiaalsfääris, meditsiinisüsteemis või koguni kodukontoris – kõik, millega alustate, viite edukalt ka lõpuni. 

RAHA: Teenistus on korrapärane, sissetulek hea. Rahaga saate suurepäraselt hakkama, suuremaid sissetulekuid on loota veebruaris, aprillis. Sel ajal võiksite proovida õnne loteriiga. Veidi impulsiivsem olete raha väljaandmisel juunikuus. Siis tuleks suuremate tehingute puhul enne allkirjastamist dokumendid hoolikalt läbi lugeda. Enamasti on kõige olulisem peidus ridade vahel.

SUHTED: Suhted kallimaga on muutlikud nagu Eestimaa ilm. Võib juhtuda, et teie südames on ühel ajal neli aastaaega ja see tekitab teis ebakindlust: kas armastus püsib või on suhted jääs? Jaanuaris kipuvad tunded mõistust varjutama, emotsioonide turmtuli võib põhjustada isegi suhete katkestamist. Seevastu augustis ja oktoobris on isiklikus elus väga ilusad ajad, sobides nii omavaheliste suhete silumiseks kui ka uute loomiseks. 

Sõpradega suhtlemiseks ja üksteise abistamiseks on aasta erakordselt hea. Tänu karismale leiate enda kõrvale erksa vaimuga kaasteelisi, kellega seob peale aatelisuse ka sarnane maailmatunnetus.

KODU: Sel aastal olete tavalisest seltskondlikum ja avatum, teie kodu on valmis külalisi võõrustama. Läbisaamine pereliikmetega on hea, kuna aja jooksul olete oma teravad nurgad maha jooksnud ega kipu domineerima. Teil jätkub energiat ja pühendumist paljuks, on see siis hobitegevus või rahvasport. Olete teistele eeskujuks, muutute järjest  populaarsemaks.

TERVIS: Kroonilise haiguse raviks, eriti aga tervisekontrolliks on aasta soodne. Augustis ja septembris võiksite probleemide ilmnedes pöörduda arsti konsultatsioonile. Aasta esimesel poolel võib endast märku anda mõni põletikuline protsess, mis paneb teid tavalisest veidi rohkem muretsema. Võimalik, et arsti esialgne diagnoos ei osutu tõeseks või kipute endale ise mõnda haigust ette kujutama ja olete kindel kurja tõppe haigestumises. Tark oleks kohe arsti juurde minna ja lasta end üle kontrollida.