VeevalajaFoto: Vida Press
Edda Pauksoni horoskoobid
10. jaanuar 2020, 19:00

PAUKSONI AASTAHOROSKOOP | Veevalaja on praegusest tööst tüdinud ja otsib uut väljakutset

Veevalaja (20.01–18.02). Aasta tõotab tulla vaheldusrikas. Kord on kõik ülihästi, siis pöörab õnn teile mõneks ajaks selja. 

Veevalaja (20.01–18.02). Aasta tõotab tulla vaheldusrikas. Kord on kõik ülihästi, siis pöörab õnn teile mõneks ajaks selja. 

TÖÖ: Oleks parem, kui Veevalaja ise ei alustaks mõtlematult ja impulsiivselt oma elus muudatusi. Eriti tundlik on töö teema. Praegusest tööst tüdinuna üritate kiirelt uut väljakutset leida. Targem oleks enne otsuse langetamist usaldusväärselt kaaslaselt nõu küsida. Teie karjäär kujuneb enamasti edukaks, kuid kaalukeeleks saab enesevalitsus ja suhtlemisoskus. Selles suhtes on eriti segadust tekitavad kuud august ja november, kui võib töökaaslastega suhtlemisel koguni konflikte tekkida. Pole välistatud, et võite mingil ajahetkel kogeda, mis tunne on olla töötu.

RAHA: Muutlik ilm valitseb ka teie rahaasjades. Kord kipute mõttetult laristama, mõne aja pärast loete iga senti. Jagate kergekäeliselt raha kas sõpradele või lastele. Suuremaid summasid kasutades olge alalhoidlikum, te ei pruugi väljalaenatud summat kokkulepitud ajaks tagasi saada. 

Edasi lugemiseks: