AmburFoto: Vida Press
Müstika
9. jaanuar 2020, 20:00

PAUKSONI AASTAHOROSKOOP | Amburile tõotab aasta kopsakaid lisasissetulekuid

Ambur (22.11–21.12). Tuleb aktiivne ja mitmes mõõtmes meeldiv aasta. Edu saadab teid paljudel rinnetel.

TÖÖ: Olete tööga rahul, kuigi sel aastal on käsil mitmed suuremad projektid, mis tuleb lõpule viia. Kuna olete tavalisest kohusetundlikum, laabub kõik häireteta. Tõenäoliselt võite saada ametikõrgendust, kuna olete oma põhimõtetele kindlaks jäänud.

Aasta jooksul võite leida ka mõne huvitavama töökoha, mis võib jääda teie ellu väga pikaks ajaks. Kui juhtutegi olema töötu, leiate sel aastal, eriti septembris ja oktoobris, kindlasti midagi sobivat. Ka õpingud ja enesetäiendus tulevad kõne alla. Kui tegutsete poliitikas, saadab teid edu töösuhetes, käitute vabalt ja sundimatult. Valitsete sõna ja talitsete suurepäraselt oma kehakeelt.

RAHA: Isikliku eelarvega tulete kenasti toime, oskate oma väljaminekuid hästi planeerida. Tõenäoliselt tõuseb teie palk aasta jooksul märgatavalt, samuti on kopsakaid lisasissetulekuid. Teil tekib ridamisi pakkumisi raha paigutamiseks. Kõik ei ole aga kuld, mis hiilgab, nii et mõelge enne järgmist investeeringut hästi, kas teil on seda tõepoolest vaja.

SUHTED: Partnerluse pärast muretsema ei pea, kooselus on uusi nüansse ning olete oma suhte ja kaaslasega rahul. Kui aga tõepoolest tekib soov senises kooselus muudatus teha, teete seda sõbralikult, vaenu kiskumata. Suhted võivad vajada klaarimist aprillis või mais. 

Juhul kui olete üksik, leiate tõenäoliselt kevadel kaaslase, kellega koos kogete romantikat ja suudate ka argipäeva meeldejäävaks kujundada.

KODU: Teie kodune elu ja suhted vanemate ning sugulastega sujuvad normaalselt. Ilmselt muudate kodu juures midagi oluliselt, remondite või ehitate, sest selle järele on vajadust. Aasta esimestel kuudel võib teil tekkida arvestatav võimalus osta uus kodu, et parandada pere seniseid elutingimusi.

TERVIS: Tervis on korras, kui te ennast üle ei tööta. Esineda võib olmetraumasid, samuti väiksemaid vigastusi kas vabaajaüritustel osaledes või reisil olles.