Brigitte Susanne HuntFoto: Erki Pärnaku
Tele
6. jaanuar 2020, 18:47

TV3 VIDEO | Nõid Anete ennustas Brigitte Susanne Hundile: sel aastal võib sinu ellu tulla mõni endine kaaslane (33)

Brigitte blogis käis külas nõid Anete, kes ennustas naisele 2018. aasta lõpus, et 2019. aasta tuleb talle raske. Sel korral olid tal Brigittele aga paremad uudised.

Anete ütleb, et Brigitte võib sel aastal läheneda tööasjadele väga nahaalselt ja teravalt. Mängu tuleb ka mõni meeskuju, kes võib olla tema ülemus, kolleeg või võitluskaaslane. Brigitte ütleb selle peale, et läheb tõepoolest inimese alluvusse, kellega ta väga hästi läbi saab.

Armastuses peab Brigitte otsustama mingitele asjadele joone alla tõmmata. Roniga võib ta sõpradeks jääda, kuid Brigitte peab mõtlema, mis talle selles suhtes meeldis ja mida ta säilitada tahab.

Armastusest naisel siiski puudust ei tule. Brigitte ellu võib sel aastal tulla keegi eelmisest elust või mõni tema endine kaaslane. Seda ütles naisele ka „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ võitnud Anzori.

Anete soovitab Brigittele uues suhtes mitte planeerida tulevikku, abielu või lapsi, sest tal on parem emaks saamisega oodata. „Enne 28. eluaastat ma sulle seda ei soovita,“ ütleb Anete.