Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 8. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tuleb end tagant utsitada ja pingutada, sest praegune pingutus tasub end kuhjaga ära – asju on kerge liikuma saada, edusammud on kiired tulema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Inimesi on igasuguseid, nii siiraid kui ka osavaid teesklejaid. Peaksid kaaslasi kriitilisema pilguga vaatama, sest su lähikonda võib olla pugenud keegi, kes sind ära kasutada üritab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tunned end nüüd iseäranis reipalt ja enesekindlalt. Lähtud põhimõttest, et maailm olevat julgete päralt ning võtad ette ka üsna riskantseid asju.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Soodne aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Ka juhul, kui su töö on seotud teiste õpetamisega, tunned end sõiduvees olevat.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üksinda nokitsemine ei ole soovitatav. Tegutse teistega koos, kui tunned end ebakindlalt, küsi targemate käest nõu. Lõvi-naise ellu võib nüüd ilmuda uus võluv mees.

Neitsi
23. august – 22. september

Arvatavasti on sul käed-jalad tööd täis. Oled valmis pingutama, aga ootad selle eest väärilist tasu. Raha ei olegi niivõrd oluline kui see, et su edusamme tunnustataks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vaata üle rahaline seis, mõtle, kuidas seda paremaks muuta ning kuhu raha paigutada. Kui sul kindlat sihti pole, kipud niisama ajaviiteks mööda poode kolama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Informatsioon, mis praegu sinuni jõuab, võib sulle avada uusi uksi. Tasub silmad-kõrvad lahti hoida ja haarata kinni uutest võimalustest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Praegu ei pruugi koostöö kuigi hästi toimida. Näed asju vaid oma mätta otsast, võtad isiklikku arvamust kui absoluutset tõde, selle jõuline väljendamine viib lahkhelideni.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemist on palju, siit-sealt jõuab su kõrvu nii mõndagi huvitavat. Kohati on info vägagi intrigeeriv ja peaksid aru saama, et sajaprotsendiliselt tõene see kindlasti pole.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kogu info, mis sinuni jõuab, ei pruugi esmapilgul positiivne olla, et kokkuvõttes on sul sellest ikkagi kasu – oled nüüd vähemalt kursis, kuidas asjalood tegelikult on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu enda jaoks on selge, mida mõtled ja tunned, aga kas suudad end teistelegi arusaadavaks teha? Ära oota, et su soove silmist loetaks, pane oma mõtted ka täpselt sõnadesse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval uuel eluaastal oled suhete vallas pigem reserveeritud. Küllaltki raske on armastust avaldada ja oma tunnetest rääkida. Seevastu äri- ja rahaasjad lähevad plaanipäraselt. Sa ei luba endale emotsionaalset käitumist, kõik on range kontrolli all.