Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 7. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On palju tööalaseid ja muidki kohustusi, millega tuleb täna taas rinda pista. Igapäevased tegevused pakuvad ka põnevust ja tugevaid emotsioone.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalik, et äri ja isiklik liin miskit pidi põimuvad – kas suudad raha liikumist paremini korraldada, sest oled kellelegi koostööpartnereist isiklikult sümpaatne või tekib asjaajamise käigus kontakt, mis suhteni viib.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Küllap mõtled raha ja materiaalse omandi teemadel. Oled tähelepanelik märkamaks uusi võimalusi, oskad leida väärtuslikku infot, mis sind tegevuses aitab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Miski meeldib sulle väga, miski käib ägedalt närvidele. Ükskõikne olla ja maailma asju külma kõhuga võtta on keeruline, emotsioonid kipuvad vägisi üle keema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elutempo on kiire. Arvata võib, et tööalastest kohustustest sa päris prii ei ole, ent kindlasti tunned üha rohkem vajadust inimeste hulgas olla ning elu nautida.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle võidakse pakkuda uusi, ahvatlevaid teenimisvõimalusi. Esmapilgul paistavad need huvitavad ja tõotavad ka korralikku rahalist kasu, et ometi peaksid kokkulepete sõlmimisel ettevaatlik olema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rutiinsetele ülesannetele on raske häälestuda, eriti juhul, kui pead töötama üksinda. Naudid inimeste hulgas olemist ja sundimatut suhtlemist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõttetöö sujub suurepäraselt. Vaim on virge, suudad ka pikka aega järjest intensiivselt keeruliste probleemide kallal pusida ja need lõpuks edukalt lahendada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Varasem hooletus annab nüüd tunda ja tuua tagasilööke. Rahaasjus ole hoolikas, ära hetkeemotsioonide ajel või kellegi teise soovitusel asjatult raiska.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunnetad hästi, milline on sinu roll selles maailmas ja milliseid su unistustest on võimalik ka päriselt täide viia. Võid tunda senisest suuremat huvi müstika vastu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pole väga mõtet uusi ülesandeid enda kanda võtta, sest midagi olulist on sul veel pooleli ja just selle projekti arendamisse tasuks jätkuvalt panustada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaim on ergas ning fantaasia hea, sinu saavutusi märkavad teisedki. Rahaasjade ajamine ja täpsust nõudvad tööd ei õnnestu aga sugugi hästi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastal tegeled eelkõige tõsiste teemadega. Ehk kipud muretsema rohkem, kui asjad väärt on. Intuitsioon on hea, võiksid seda veelgi arendada, vastavat infot koguda. Väga tähtis on meeskonnatunne. Heade kaaslaste toel oled julgem ja valmis aktiivsemalt tegutsema.