Oprah ja Lady Gaga 4. jaanuaril. Foto: Jason Koerner
Inimesed
6. jaanuar 2020, 14:17

VIDEO | Lady Gaga valus pihtimus pani Oprah’ pisaraid valama (10)

Oprah Winfrey kutsus oma turnee "WW 2020 Vision Tour" avaesinejaks Lady Gaga, kelle avameelne pihtimus pani jutusaatekuninganna enesegi pisaraid valama.

Lauljanna rääkis laupäevaõhtusel ülesastumisel Floridas Fort Lauderdale'is oma elust, karjäärist, vaimsest tervisest ja traumadest. "Kui ma olin 19, vägistati mind korduvalt, ja vägistamisest ja selle trauma analüüsimata jätmisest tekkis mul traumajärgne stressihäire," rääkis Gaga Oprah'le kolmapäeval tele-eetrisse jõudvas intervjuus. 

Pärast ühist esinemist avaldas Oprah Instagramis video, kus ta Gagat avameelsuse eest pisarsilmi tänab. Ka lauljanna on pisarais. "Sa olid vapustav! Sa olid nii haavatav, nii aus, nii päris. Ma ei suutnud oma kõrvu uskuda!" ahhetas Winfrey. "Oh issand, sa olid nii päris, nii hea, nii tugev, nii sina! See oli nii hea! Aitäh, et sa seda minu heaks tegid."

Samuti emotsionaalne poptäht vastas: "Muidugi tegin. Vaat mis inimesega ingli juuresolekul juhtub." Gaga tänas meediatähte, et too on aidanud tema tervenemisele kaasa.

"Teeme sellele häbenemisele lõpu, kullake," vastas Oprah. Üheskoos nentisid nad: nüüd on nad suure ampsu võrra vapramad.