Inimesed

VIDEO | Lady Gaga valus pihtimus pani Oprah’ pisaraid valama (10)

LISA KOMMENTAAR

6. jaanuar 2020, 21:32
ega kui ikka "vägistatud" pole, siis kuulsaks ja staariks ei saagi, lihtsalt kord on sihuke...
Maravilla6. jaanuar 2020, 18:21
Kõiki neid naiskuulsusi on vägistatud? See nagu auasi kohe? No ma ei tea. Mis seisundis siis oldi? Ja sellest kõigile pasundada?
Panen 6. jaanuar 2020, 17:44
imeks,et Oprah-i taoline tegelane üleüldse populaarne saatejuht olla võiks-sellise välimusega?
6. jaanuar 2020, 17:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mis mõttes, är MINE?6. jaanuar 2020, 20:18
Kas laps ei peaks koju minema? Kuhu ta siis läheb? Kaebab isa või onu või venna peale? Sa oleks vist enamvähem esimene, kes teda pavlikmorosoviks nimetaks? Aga tühja tollest nimetamisest, lapsed lihtsalt ei saa, nad arvavad et see jura on nende isadele-onudele eluliselt tähtis, nu et s.u.r.e.v.a.d.k.i maha, kui oma enese last võtta ei saa. Lapsed kannatavad ära, et vend-isa-onu ära ei s.u.r.e.k.s suure piina kätte. Te ei usu, et selliseid mehi on? Ikka usute, lihtsalt l.o.l.l.i mängite.
njaa6. jaanuar 2020, 15:49
miskipärast ei usu kõike seda jama. Kõiki kuulsusi alati on vägistatud ja väärkoheldud, jääb mulje, et kui sind ei ole väärkoheldud - pole sa enam mitte keegi. Kas mitte ei ole see nn vägistamine ja väärkohtlemine mood, mille meedia on tekitanud - soov näida, et ollakse erilised ...vaatamata raskustele olen jõudnud tippu...ma ei tea, kuid ei kõla sugugi siiralt kogu see jama, kuid kui see ongi lihtsalt näitemäng, on see väga alatu nende suhtes, kes päriselt ka väärkohtlemist on taluma pidanud.
vaadates ringi, ükskõik kus,6. jaanuar 2020, 18:32
ei tundu eriti ebareaalne et vägistatakse ja ahistatakse. Tundub pigem, et neid peresid kus kõik on päriselt hästi, on hullult vähe. No ja need väärkoheldud on pärit peredest, kus pole kõik korras, olgu fassaad milline iganes. Gagat vaadates, ei teki sekundikski tunnet, et teda lapsena armastatud on. Seega, kõik on võimalik. Keegi ei lähe uhkustama, kui talle liiga tehtud on. See on alandav. Gaga on tugev, ta ei hoople lüüasaamistega, ta tahab äkki kättemaksu, või siis vähemasti hirmu tekitada.
oprahonmiljardär6. jaanuar 2020, 14:58
Ajab ikka nutma küll, kui sa oled miljardär ja siis keegi kuulus inimene tuleb saatesse detailitsema. Need on rõõmupisarad, et jumal tänatud, et vaesemaks ei jää
Me Too6. jaanuar 2020, 14:55
Huvitav, kas need vägistamised on ka politseis registreeritud?
kindlasti mitte6. jaanuar 2020, 20:06
tol aal ei pidanud politsei seda kuriteoks. Naersid nii demonstratiivselt ja nii rõkkavalt, et ükski ohver poleks lisaalandusi ja meeste vastikut haiget naeru üleelada soovinud.
Suured kalad6. jaanuar 2020, 14:27
oskavad isegi veel suurematelt kaladelt pisara välja kiskuda.