Reese WitherspoonFoto: Vida Press
Ilu ja mood
6. jaanuar 2020, 11:41

GALERII | Vaata, millised staarid tabasid Kuldgloobuste galal kleidivalikuga naelapea pihta (5)

Ööl vastu esmaspäeva jagati Ameerikas 77. korda Kuldgloobusi. Ajakiri Glamour on välja noppinud parimad kleidid punaselt vaibalt. Viska pilk peale!

Näitleja Reese Witherspoon säras punasel vaibal elegantse ja šiki valge pliiatskleidiga, mille disaineriks Roland Mouret.

Reese Witherspoon Foto: Vida Press

Filmi „Nugade peal“ staar Ana de Armas kandis võrratut litterkleiti, mis pärineb Ralph & Russo moemajast. Lisapunktid pidulikule kleidile lisatud taskute eest!

Ana de Armas Foto: AFP/Scanpix

Zoe Kravitz näeb alati lahe ja trendikas välja. Nii ka Kuldgloobuste jagamisel. Tema täpiline Saint Laurenti kleit ei ole mingi erand.

Zoe Kravitz Foto: ZUMA Press/Scanpix

Sarja „The Politican“ täht Zoey Deutch oli punasel vaibal vapustav, kandes särav kollast Fendi moemaja maani kleiti. Lisaks julgele värvile, annavad isikupära ka puhvvarrukad.

Zoey Deutch Foto: AP/Scanpix

Renee Zellweger, kes sai parima draama naisnäitleja auhinna rolli eest filmis „Judy“, säras punasel vaibal kaunis sinises liibuvas kleidis, mis pärines Armani Prive moemajast.

Renee Zellweger Foto: AP/Scanpix

Billy Porterist on saamas punase vaiba fenomen ja ta ei valmistanud pettumust ka tänavusel Kuldgloobuste jagamisel, kui kandis valgetest sulgedest tehtud Alex Vinashi loomingut.

Billy Porter Foto: SIPA/Scanpix

„The Morning Show“ näitleja Bel Powley nägi oma helesinises puhvis õlgadega Miu Miu kleidis välja tõeliselt kaunis ja nukulik.

Bel Powley Foto: AFF/PA/Scanpix

Tundub, et litrid on sel aastal punasel vaibal popid, sest litterkleidis säras ka „The Harriet“ staar Cynthia Erivo, kes kandis musta-valgega kombineeritud Thom Browne’i litterkleiti.

Cynthia Erivo Foto: AP/Scanpix

Mõnikord on lihtne see, mis võlub. Just seda tegi punasel vaibal Margot Robbie, kes säras Chaneli loomingus.

Margot Robbie Foto: AFP/Scanpix

Nii mõnigi noore staari punase vaiba julge kleidivalik on lõppenud fopaaga. Ent 20aastane Joey King võttis riski ja lõi kõik pahviks Iris Van Herpeni moemaja loominguga.

Joey King Foto: AP/Scanpix

Tähelepanu väärib ka Kerry Washingtoni julge valik. Veidi paljast ihu demonstreeriv Washington kannab pintsaku all rakmeid meenutavate traksidega seelikut. Jaki all on vaid paljas ihu.

Kerry Washington Foto: EPA/Scanpix