Renée ZellwegerFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. jaanuar 2020, 10:39

Renée Zellweger võitis üle 16 aasta jälle Kuldgloobuse (2)

Renée Zellweger tegi Kuldgloobuste galal võiduka comeback'i, pälvides parima naispeaosatäitja auhinna. Selle tõi talle traagilise saatusega Judy Garlandi roll näitlejanna ja lauljanna viimast eluaastat kujutavas filmis "Judy". 

Daily Mail märgib, et Zellweger (50) võitis Kuldgloobuse viimati 16 aastat tagasi Anthony Minghella filmiga "Külmale mäele". Varasemast on tal olemas sama auhind filmide "Õde Betty" ja "Chicago" eest. "Aitäh, et mind suguvõsa kokkutulekule tagasi kutsusite," naljatas näitlejanna. 

Parimaks meeskõrvalosatäitjaks kuulutatud  Brad Pitt (56, "Ükskord Hollywoodis") võidutses Kuldgloobuste laval viimati lausa 24 aastat tagasi. 1996. aastal tõi talle Kuldgloobuse "12 ahvi". Nüüd tänas Brad Quentin Tarantino filmi peaosatäitjat Leonardo DiCapriot, keda ta nimetas oma kuriteokaaslaseks. "LDC ... ta on läbinisti täht, ta on härrasmees. Ilma sinuta mind siin ei oleks, mees. Tänan sind," ütles Pitt. Oma tänukõne lõpetas Brad sõnadega: "Kui näete homme võimalust olla kellegi vastu kena, kasutage seda ära. Seda on meil kõigil vaja."