Chester Bennington koos abikaasa Talindaga 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. jaanuar 2020, 11:50

Linkin Parki laulja lesk abiellus uuesti (2)

2017. aastal 41aastasena vabasurma läinud Linkin Parki solisti Chester Benningtoni lesk on leidnud uue õnne.

TMZ.comi andmeil abiellus Talinda Bennington vana-aastaõhtul Los Angelese maakonna tuletõrjuja Michael Fredmaniga. Pulmad peeti Hawaiil, kohal olid nii Chesteri ja Talinda poeg Tyler ja kaksiktütred Lilly ja Lila kui ka teised pereliikmed ja sõbrad. 

 
 
 
View this post on Instagram

With joy and love I want to set something straight. ON JANUARY 4th, I wed a wonderful man, great friend, and son this weekend. We celebrated with all of our family and friends on the beautiful island of O’ahu. The day we chose was a day of meaning, in many different ways. My anniversary with my love, Chester, JAN 1 Was NOT THE DAYE. Jan 1st will always be the day I married Chester. I would never paint over that beautiful day with anything else. To all of the tabloids who printed a false story, inciting anger to me and my husband, who has upset lots of fans, and to create anger and pain, I ask you FOR WHAT?? To make money off of a false headline should be criminal. SHAME ON YOU @TMZ and any other that has repeated the story.Please Repost.

A post shared by Talinda Bennington (@talinda320) on

31. detsember on Talinda jaoks olnud märgiline päev: Chesteriga abiellus ta 2005. aastal vana-aastaõhtul, kirjutas TMZ.com. Rokkari lesk tõttas sotsiaalmeedias täpsustama, et tema ja Michael pidasid pulmi siiski 4. jaanuaril.  Chesteriga abiellus ta 1. jaanuaril, toonitab ta, ja see päev jääb alati nende pulma-aastapäevaks. Ta ei mõista, miks pidid kõmuväljaanded avaldama lausvalet, mis on vihale ajanud nii Talinda ja tema vastse abikaasa kui ka paljud Linkin Parki fännid.

Uuest kihlusest teatas Talinda fännidele septembris. "Teatan suurima rõõmuga kihlumisest oma maapealse ingli Michael F-iga," kirjutas Talinda Bennington tookord Instagramis. Endine Playboy modell ütles, et tahab oma fännidele tõestada: ka pärast tragöödiat on võimalik armastust leida. "Hingesugulase surm ei tähenda su enese surma. Mu pere, sõbrad ja Linkin Parki vennad võtavad Michaeli avasüli  vastu."

Talinda jääb enda sõnul Chesterit igavesti armastama. "Ma jätkan tema mälestuse austamist sellega, et elan OMA elu. Elu täis armastust ja õnne. Sest see oleks tema soov."