Tele

GALERII | „Terevisioon“ tervitas vaatajaid uuest stuudiost (6)

LISA KOMMENTAAR

matti7. jaanuar 2020, 07:08
kõigepealt on vaja uusi saatejuhte, just naiste juhtide asemele, need ei tee muud kui vahivad meestele otse näkku kui räägivad, kas suhtlete omavahel või rahvaga, eriti katrin...rohkem ei vaata seda saadet
kodu köök kirik7. jaanuar 2020, 15:30
Meestele tulebki ainiti otsa vaaata, sest mine sa tea - äkki on nad lahked ja neil jagub naistele parajasti ka mõni tarkusetera poetamiseks, mis kõrva taha panna.
vaatleja6. jaanuar 2020, 22:16
mul on siiras huvi, kas on mingit analüüsi, kui palju see "Terevisioon" meile maksma läheb ja kui palju on selle jälgijaid ja milline on sihtgrupp? Minu ringkonnas ei ole ühtegi vaatajat. Inimene ruttab hommikul tööle, lapsed kes kooli, kes lasteaeda, pensionärid magavad, kellele see on siis mõeldud? Vastus on - ainult selle saate tegijatele, et oleks hea soe koht ja ikkagi televisioon.
Unimüts7. jaanuar 2020, 00:13
Ma väidan täpselt vastupidist - äratus kinni ja telekas käima, sest nii on palju parem "rutata", kui kaks juba üles ärganud inimest juttu puhuvad. Nii vantsingi, endal silmad poolkinni, Viirpalu ja Peterselli saatel hambaid pesema ja kohvi tegema ja nii edasi, sest muidu ma vist tööle ei jõuakski...
arvamus6. jaanuar 2020, 21:18
Naissaatejuht imelikult riides
hea kohe näha6. jaanuar 2020, 10:41
aga mis parata kui : Kuigi palgad kasvavad Eestis juba terve kümnendi pidevalt, ilmneb, et mullu toimus ootamatu pööre, kui inimeste hinnangul nende toimetulek hoolimata palgatõusust halvenes. Kas selle üle peaks kurvastama või heameelt tundma?