Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
5. jaanuar 2020, 22:18

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 6. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et võimalused on avaramad ja su mõjuvõim tugevam kui tegelikult. Ära ürita teiste üle võimu saada ja neid paika panna – sel juhul pannakse paika hoopis sind.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad probleeme uudsel viisil lahendada ning ületada takistusi, mis on su edasiliikumist piiranud. Huvitavad arengud võivad toimuda sõprussuhteis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled sõiduvees. On suurepäraseid võimalusi oma positsioone parandada ja kindlustada, tegutse julgelt ja otsustavalt ning kasuta need ära!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled avatud ja uudishimulik, januned uute teadmiste ja kogemuste järele. Võimalik, et tekib soov midagi sootuks uut õppima minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled leidlik, sul õnnestub avastada uusi nutikaid võimalusi oma töö paremaks korraldamiseks ja karjääri edendamiseks. Sulle võidakse teha ootamatult huvitav ja kasulik pakkumine.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu ideed on realistlikud, suudad oma plaane mõistuspäraselt põhjendada. Hästi edeneb koostöö lähisugulastega või partneritega, kellega sul on ühine rahaline vastutus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev selleks, et nii alluvaile kui ülemustele muljet avaldada ning suhteid parandada. Pead küll vaeva nägema, aga tähtis on, et sinu pingutust märgatakse ning sellest tehakse järeldusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Praegu on ka kõige tugevamatel konkurentidel vaat et võimatu sulle kaikaid kodaratesse loopida – kui sihikindlalt ja julgelt tegutsed, oled võimeline saavutama peaaegu kõike, mida tahad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui silmad-kõrvad lahti hoiad, võib sul tekkida ka mingi uus raha teenimise võimalus. Ehk isegi õnnestub sul mingi hobiga tegeledes kuidagi kasumit teenida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead palju tööd tegema ja vaeva nägema. Seejuures ei saa sa oma tegevust eriti vabalt planeerida, pead lähtuma ülevalt poolt tulevatest käskudest-keeldudest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu sihid on kõrged ja ambitsioonikad. Näed võimalusi tööalaselt edasi liikuda ja oma tegemiste eest tunnustust pälvida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind huvitavad inimesed, kellega sul on sarnane mõttelaad ja tegutsemismotiivid. Suudad leida enda kõrvale kaaslasi, kelle seltsis on hea ühiste eesmärkide nimel pingutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastal oled tasakaalukas ja tõsimeelne. Tunned, et sinu õlgadel on suur vastutus, seda nii töös kui isiklikes suhetes. Emotsioone sa eriti välja ei näita, pead tundlemist pigem nõrkuseks. Ära ole liiga range ja ametlik, lase vahepeal rihm lõdvaks. Palju abi on sõprade soovitustest ning julgustusest.