Eesti Laul 2020 pressikas Tags: Stefan AirapetjanFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
6. jaanuar 2020, 09:04

Stefan kommenteerib temast sotsiaalmeedias ringlevat videot: ma selle üle uhke ei ole (149)

Twitteris on kuulsaks saanud video, kus “Eesti laulu” täht Stefan Airapetjan purjus peaga end filmib ning tänavanurgal suitsu pahvivate neidude eest uhkeldab, et ta on Eestis kuulus laulja.

Stefan räägib videos, et ta visati igast klubist välja, mis ei ole imestamisväärne, kuna noormehe olekust ja suhtlusviisist peegeldub, et ta on tugevalt alkoholi mõju all. Seejärel märkab ta kaht omavahel juttu ajavat naisterahvast, keda ta videosse üritab kaasata. 

“Ma olen Eestis kuulus laulja, teate või?” üritab ta neile kuulsusega muljet avaldada, kuid neiud ei tee temast välja. “Kui te tahate midagi öelda, öelge praegu, pärast on hilja!” on laulja eesmärk endiselt ägedat videot teha. 

Ühel hetkel neidude kannatus katkeb ning üks neist käratab Stefanile “Palun mine ära!” ning sellega ka veider video lõppeb. 

Stefani mänedžer Tambet Mumma selgitas Elu24-le, et video on filmitud Leedus keskkooli lõpureisil kaks aastat tagasi. Stefan sai keskkoolidiplomi Viljandi gümnaasiumist 2017. aastal.

Stefan kommenteeris intsidenti ka "Reporterile" antud intervjuus. "Sõbrad saavad kokku, pidutsevad natuke, tõmbavad ennast natuke svipsi, on natuke lõbusamas meeleolus. See oli nii ammu aega tagasi, kui ma olin rumalam," räägib Stefan video sünnist. "Oli klassiga lõpupidu, see oli väga äge pidu, lihtsalt natuke rumalaid asju olen teinud. Aga kes ei ole teinud? Ega ma selle üle uhke ei ole, ma ei tahaks, et minu ema sellist videot näeks, ma tunneks piinlikkust. Mis oli see oli," võtab mees teema kokku.